Afbeelding
Kinderkleding

Met welke hippe jongenskleding komt jouw kleine dude voor de dag?

15 juni 2021 om 10:40 Partnercontent

Manifesteert jouw opgroeiende zoon zich als een echte dressman? Dan puilt zijn kledingkast ongetwijfeld uit van de leukste jeans, shirts en hoodies. Ook leuke petten, hippe sneakers en vrolijke sokken mogen natuurlijk niet ontbreken. Maar er is nog iets waar je kleine man nooit genoeg van heeft. Want onder elke kekke outfit hoort natuurlijk een goede boxershort die comfortabel draagt én een stoere uitstraling heeft. Wil jij de ondergoedlade van je kleine bink aanvullen met nieuwe boxershorts voor jongens? In de webshop van Frogs & Dogs slaag je altijd! Hier vind je een uniek en gevarieerd assortiment kinderkleding voor jongens en meisjes van betaalbare merken van goede kwaliteit.

Vrolijke ontwerpen

Zo ook de jongens boxers van het merk Funderwear, die zich kenmerken door de vrolijke ontwerpen. De boxershorts hebben in de basis kleuren zoals navy, zwart en rood en zijn daarom uitstekend te combineren met andere jongenskleding. De leuke prints maken de boxershorts helemaal compleet. Ze zijn er in onder andere Formule 1, brandweer en politie thema’s. Natuurlijk wil je dat de opdruk en de kleur van iedere boxer zo lang mogelijk mooi blijft. Daarom kiest Funderwear alleen voor het beste katoen. Dit voelt heerlijk zacht aan, neemt transpiratie goed op en kan uitstekend tegen een stootje. Het elastische katoen blijft zelfs na vele wasbeurten mooi. Dat geldt ook voor de comfortabele pasvorm en de brede elastische band.

Babykleding voor jongens

In de afwisselende collectie van Frogs & Dogs vind je ook stoere babykleding voor jongens in de maten 50 tot en met 104. Dus als je onlangs beschuit met blauwe muisjes hebt gegeten, is het ook de moeite waard om je te oriënteren op de leuke rompers, boxpakjes, broekjes en shirts die je hier vindt. Ook de babykleding voor jongens is gemaakt van heerlijk zacht katoen waar je zoontje goed in kan bewegen. Met de bijpassende accessoires zoals: sokjes, mutsjes, omslagdoeken en knuffeldoekjes, maak je elke mini-outfit helemaal compleet.

Eigentijdse webshop 

Online shoppen bij Frogs & Dogs betekent winkelen in de veilige omgeving van een eigentijdse webshop. De juiste maten vind je snel doordat de webshop overzichtelijk is ingedeeld. Plaats je jouw bestelling op werkdagen vóór 16.00 uur? Dan wordt die nog dezelfde dag aan je verzonden. Als je voor €20,00 of meer bestelt, wordt je pakket gratis bij je thuis bezorgd!

advertentie
advertentie