Afbeelding
GezondOud.nl

Senioren sporten samen buiten

17 juni 2021 om 08:00 Zakelijk

Na vaccinaties

HOUTEN Maandenlang bleven de deuren van de sportschool gesloten en golden er strenge maatregelen met betrekking tot buiten sporten. Nu de meeste senioren gevaccineerd zijn en de zon zich vaker laat zien, beginnen de sportkriebels weer op te spelen. ‘Maar het is vooral de drempel die door het vaccineren lager is geworden: senioren durven weer lekker samen te bewegen’, aldus Esther Zoetmulder van GezondOud.

De coronapandemie heeft ons letterlijk en figuurlijk beperkt in onze ruimte om te bewegen. Stap voor stap proberen we terug te gaan naar het nieuwe normaal, maar dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Het lichaam kan stijf aanvoelen en er zijn misschien een paar kilo’s bijgekomen. Om nu de draad weer op te pakken, dat vraagt een zekere discipline: Toch merken we dat dit bij deelnemers aan het GezondOud buiten beweegprogramma vrij goed lukt. Iedereen is blij om weer samen te kunnen bewegen en wil graag fitter de zomer in!’, aldus Esther Zoetmulder, mede-oprichtster van GezondOud.

Ze vervolgt: ‘We zien wat het afgelopen jaar met mensen heeft gedaan. Tegelijkertijd ervaren we dagelijks de positieve energie die er bij mensen vrijkomt zodra ze weer met elkaar sporten in de buitenlucht. Al binnen 1 à 2 lessen voelen mensen zich sterker en energieker!’

Nu ook in Houten in het Kooikerpark Bij GezondOud kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. Zo sporten we wekelijks in het Kooikerpark in Houten en bij Rhijnauwen in Bunnik. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht.

Sporten op je eigen niveau Je traint op je eigen niveau. Ieder mens is anders en onze trainers zijn juist opgeleid om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Mede hierdoor laat ruim 96% van onze deelnemers weten zich fysiek dan wel mentaal sterker te voelen.

Professionele begeleiding Wij werken uitsluitend met goed gecertificeerde trainers waarvan een groot deel fysiotherapeut is. Regelmatig onderzoeken wij het effect van onze trainingen en passen de inhoud van de training daar waar nodig aan.

Samen plezier Omdat wij gezelligheid minstens zo belangrijk vinden wordt er na afloop vaak nog een kopje koffie gedronken. Daarnaast organiseren wij periodiek gezellige activiteiten waar iedereen vrijblijvend aan deel kan nemen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-53837045 of kijk op

www.gezondoud.nl. Je kan altijd gratis een proefles komen doen.

advertentie
advertentie