Kippie Houten bestaat 3 jaar en viert feest
Kippie Houten bestaat 3 jaar en viert feest Kippie Houten

Kippie Houten viert 3-jarig jubileum

9 juni 2021 om 13:51 Zakelijk

HOUTEN Op 20 juni aanstaande viert Kippie Houten haar 3-jarig jubileum. Van 14 tot en met 19 juni kun je genieten van feestelijke acties. Je krijgt niet alleen scherpe prijzen op producten, bij iedere besteding vanaf 15 euro ontvang je een echte Kippie EK bal. En via Facebook en Instagram maak je kans op leuke prijzen, zoals een Kippiepan.

Daan Bijl en zijn team staan al drie jaar met veel plezier klaar voor hun klanten met dagelijks verse producten. Je vindt er vers belegde broodjes, gegrilde (kip) producten tot aan complete maaltijden. Ook als je geen vlees eet, kun je terecht bij Kippie. Ze bieden smakelijke vegetarische alternatieven.

DAGELIJKS VERS Het dagelijks verse assortiment zie je terug in de scherpe acties in de feestweek. Waar koop je een broodje frikandel, kroket of hamburger voor 50 cent? Of haal 5 kippenpoten en betaal slechts 4 euro. Of probeer eens een complete maaltijd voor 10 euro.

De producten van Kippie zijn geschikt om in te vriezen. In plaats van invriezen kunnen de medewerkers van Kippie de producten meteen voor je opwarmen als dat nodig is, zodat je deze meteen kunt opeten.

FEESTWEEK VOL ACTIES Daan en zijn team verrassen hun klanten iedere week met nieuwe acties en aanbiedingen. In de winkel, op de website en in ’t Groentje vind je alle acties. Er is iedere week een broodje van de week, een actie op producten en op een maaltijd pakket.

Op de Facebookpagina en Instagram van Kippie Houten staan extra’s, zoals leuke winacties.

Tijdens de feestweek van 14 tot en met 19 juni worden leuke prijzen verloot via de Facebookpagina en Instagram van Kippie Houten. Je wint onder andere complete Kippiepannen of losse producten. Een ideale manier om een keer een andere smaak te testen.

Wat veel mensen nog niet weten, is dat je Kippie kunt benaderen voor lunches en andere cateringvragen. Daan: ,,We leveren complete lunches voor bijvoorbeeld bedrijven. En voor partijen, zoals onlangs een bruiloft waar de bruid en bruidegom allebei liefhebber zijn van onze snackpannen.” En voor alle aanwezigen in de Penitentiaire Inrichting Nieuwegein mocht Kippie Houten een portie Kippeling leveren. ,,Dit gerecht is erg populair bij de klanten. Het is mals dijvlees dat is gepaneerd en gegrild. Heerlijk krokent en licht pikant van smaak. Er zit geen bot in, ideaal voor kinderen”, aldus Daan.

BBQ EN BORREL De producten van Kippie zijn ook lekker bij de borrel en bij de barbecue. Daan: ,,Onze kippenpoten en spareribs zijn al gekruid en gaar. Dat is ideaal voor de barbecue. Je hoeft je niet af te vragen of het vlees gaar is.” Ook handig voor kinderen die weinig geduld hebben. Het vlees is al voorgegaard en je kunt het snel serveren.

Speciaal voor bij de borrel, feest of verjaardag zijn er de snackpannen en partyschotels vanaf 6 personen. Verras je bezoek met de verse en lekkere producten van Kippie. Je vind Kippie in winkelcentrum Het Rond, schuin tegenover de Jumbo en naast de ingang van De Vershof.

Meer informatie op kippie.nl/kippie-houten.

advertentie
advertentie