Henny krijgt bloemen van wethouder Overweg
Henny krijgt bloemen van wethouder Overweg De drie beertjes

Henny Bruyn neemt na 33 jaar afscheid van Speel-o-theek De Drie Beertjes

31 mei 2021 om 15:59 Maatschappelijk

HOUTEN Heel veel ouders en kinderen in Houten kennen Henny Bruyn als een trouwe, betrokken vrijwilligster van Speel-o-theek De Drie Beertjes. Ruim 33 jaar heeft ze iedere woensdagmiddag, samen met andere vrijwilligers, de uitleen verzorgd.

Ze heeft in al die jaren heel veel veranderingen meegemaakt. De verhuizing van de Bernardschool naar Wijkcentrum Schoneveld, het overstappen van de kaartenbak naar de computer, wisselingen van bestuur en vrijwilligers. Henny was altijd bereid om zich in te zetten voor allerlei zaken die te maken hebben met de speel-o-theek. In het team van vrijwilligers staat ze bekend om haar creativiteit. Al jaren maakt ze voor de jarige vrijwilligers een persoonlijke verjaardagskaart en met Kerstmis verrast ze ieder jaar alle vrijwilligers met een zelfgemaakt presentje.

Een feestje met de andere vrijwilligers ter ere van haar afscheid was door corona onmogelijk. Een bezoek van wethouder Jan Overweg kon gelukkig wel. Woensdag 26 mei kwam wethouder Overweg in de speel-o-theek om zijn waardering uit te spreken voor al het werk wat Henny als vrijwilliger heeft gedaan. Hij overhandigde haar een bos bloemen.

Henny Bruyn
advertentie
advertentie