Wethouder Hilde de Groot hersteld beschadigd straatwerk
Wethouder Hilde de Groot hersteld beschadigd straatwerk Annette Stolk-de Vries

College steekt handen uit de mouwen tijdens NLdoet

29 mei 2021 om 18:15 Activiteiten

HOUTEN Het Oranje Fonds organiseerde op 28 en 29 mei weer NLdoet. Met Nout laat het Oranjefonds zien hoe belangrijk vrijwilligers zijn en zetten ze het vrijwilligerswerk in de spotlight. Iedereen wordt uitgenodigd een dagje de handen uit de mouwen te steken. Fort Honswijk was één van de organisaties binnen de gemeente Houten die zich voor NLdoet had aangemeld. Maar liefst 25 personen waren zaterdag 29 mei op Fort Honswijk aanwezig om te helpen, waaronder het gehele college.

Annette Stolk – de Vries 

Burgemeester Gilbert Isabella en de wethouders Sander Bos en Jan Overweg hielden zich bezig met het planten van wilgentakken in het buitentalud van de fortwal. Wethouder Hilde Groot was druk doende het beschadigde straatwerk van het wandelpad rondom het Fort te herstellen. Wethouder Van Dalen was met veel plezier bezig aanwezige limietpalen rondom het Fort zichtbaar te maken en te markeren. Zij werden hierbij natuurlijk geassisteerd door de andere vrijwilligers. Naast deze werkzaamheden werd bovendien nog de dijktribune hersteld. Vanaf deze plek heb je een prachtig uitzicht over de Lek. Bovendien werden verschillende grote posters, onderdeel van een kinderspeurtocht, op de juiste plek gehangen. Alle activiteiten vonden plaats onder een stralende ornaje zon. 

Johan van der Gun, bestuurslid van Stichting Honswijk Everdingen en tevens lid van de Raad van Toezicht van het Fort: ,,Geweldig dat zoveel mensen ons willen helpen en je ziet meteen resultaat. Vele handen maken licht werk.” 

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Wethouder Kees van Dalen samen met Jeroen van Strien op zoek naar limietpalen
Wethouder Sander Bos plant wilgentakken
Vrijwilligers hard aan het werk op Fort Honswijk tijdens NL doet
Burgemeester Isabella en wethouders Bos en Overweg helpen tijdens NLdoet op Fort Honswijk
advertentie
advertentie