De markt is op 4 september
De markt is op 4 september Activiteitenmarkt Houten

Inschrijving voor activiteitenmarkt Houten van start

17 mei 2021 om 08:15 Activiteiten

HOUTEN Houtense organisaties kunnen zich weer inschrijven voor de Activiteitenmarkt. Op zaterdag 4 september vindt alweer de 22e editie plaats. Op deze eerste zaterdag van september van 10:00 – 16:00 uur kunnen inwoners weer kennismaken met een breed en divers aanbod van wat Houten zoal te bieden heeft.

De Activiteitenmarkt is een echt Houtens evenement; voor Houten en door Houten. Inwoners kunnen deze dag terecht voor vragen, het opdoen van nieuwe ideeën, het zoeken naar een vrijetijdsbesteding of gewoon een fijn gesprek voeren bij een divers aanbod van organisaties dat Houten rijk is. Andersom is de markt voor organisaties een uitstekende manier om zich aan het grote publiek te presenteren. 

Deelnemers van afgelopen jaar hebben al een persoonlijke uitnodiging ontvangen, maar ook nieuwe Houtense organisaties willen wij van harte uitnodigen om deel te nemen aan de Activiteitenmarkt. Afgelopen jaar hebben we een aangepaste editie gedraaid vanwege de Covid-19. Ook dit jaar zullen we hier samen met de Veiligheidsregio en de Gemeente Houten uitvoerig overleg over hebben. Net als afgelopen jaar hebben we er vertrouwen in dat het evenement op 4 september op een veilige manier kan plaatsvinden.

Meer informatie over het huren van een stand op de activiteitenmarkt en de inschrijving is te vinden op www.activiteitenmarkthouten.nl

De markt wordt voor de 22e keer gehouden
De markt biedt steeds een gevarieerd aanbod
advertentie
advertentie