een rozenhart
een rozenhart B Paffen

Wat heb jij te geven?

12 mei 2021 om 18:52 Lokaal Deel je nieuws

Het was Johan Cruijff die zei 'Als geven leuker wordt dan krijgen is de cirkel rond'. Vanuit het boeddhisme is vrijgevigheid een van de 3 deugden voor groei, een van de bronnen voor geluk! Geven geeft vreugde en vertrouwen,  in onszelf en in de overvloed om ons heen.
Vrijgevig zijn is een uitnodiging te delen zonder verwachtingen om iets terug te krijgen.

In Laden en Lossen is er vanaf de vrijdag voor Pinksteren een fles wijn of sherry af te halen, om te geven aan iemand waarvan jij vindt dat deze een kadootje verdiend heeft.

De flessen zijn aan de winkel van de Krachtfabriek geschonken vanuit een nalatenschap, zie  www.jokeboidin.nl, met een bijzondere vermelding:

"Geniet van de wijn met daarbij de uitnodiging om deze vrijgevigheid door te geven. In de vorm van een donatie aan een goed doel, in de vorm van een activiteit voor een ander. Of misschien vind je wel dat je die fles sowieso al verdiend hebt.

Neem deze verantwoordelijkheid in liefdevolle vriendelijkheid voor jezelf en een ander!"

Durf jij?

Wij hopen dat het aanstekelijk werkt en er meer gegeven gaat worden. Materiele zaken maar ook immateriële: vriendelijkheid, tijd, ruimte, aandacht of iemand gewoon helpen.

Je bent van hart welkom op de PASSAGE 132, OP HET Rond. Open: woensdag van 13 tot 17 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag open van 12 tot 16 uur.

advertentie
advertentie