VV 't Goy is in overleg met de gemeente over uitbreiding van de faciliteiten
VV 't Goy is in overleg met de gemeente over uitbreiding van de faciliteiten VV 't Goy

Voetballen is plezier bij VV ‘t Goy

12 mei 2021 om 15:30 Voetbal

’T GOY Dat sportiviteit en presteren goed samen gaan, bewijst VV ‘t Goy. Een club waar ruimte is voor die spetterende slotdag met het onbetwiste zeepkistenvoetbal. Maar ook andere activiteiten zoals een Gourmet avond, Oliebollen Toernooi, vv ’t Goy Cup en natuurlijk de wafels van Ries.

door Claudia Verbree

Niet alleen inwoners van ’t Goy voetballen bij de vereniging. Ongeveer 75% van alle leden woont in Houten en daarmee vervult V.V. ’t Goy een belangrijke sociale functie in de gemeente. ,,Iedereen is welkom bij onze club”, aldus Henk van Garderen, voorzitter van V.V. ‘t Goy. ,,Bij de jeugd is er bij een aantal teams nog ruimte voor individuele spelers. En bij de meiden en de dames zoeken we naar nieuwe leden om onze dames/meiden teams uit te breiden in alle leeftijdscategorieën.” VV ’t Goy is sterk vertegenwoordigd met drie dames/Meidenteams in de competitie. Het leuke aan spelen bij de damesafdeling van V.V. ’t Goy is dat deze teams alleen uit dames/meiden bestaat. Waar de kleine(re) voetbalverenigingen in toenemende mate moeten samenwerken heeft V.V. ‘t Goy nog altijd zijn eigen meiden-en damestak.

Waar op vrijdagavond de recreatieve tak (footcamp) traint zijn de meiden en damesteams doordeweeks meer wedstrijdgericht bezig. Dat kan niet zonder gezelligheid, gedrevenheid en energie. Dat is dan ook gewoon aanwezig, voor, tijdens en na de training en/of wedstrijd.

TRAINERS Alhoewel de P van Plezier voorop staat bij onze actieve vereniging zijn veel trainers van V.V. ’t Goy goed opgeleide en daar waar nodig worden ze door onze TC begeleid. De visie van de vereniging is dat iedereen moet kunnen groeien in zijn spel. Peter Moens (lid TC) licht toe: ,, Tijdens de trainingen focussen we op slimmer en tactischer spelen. Het is de kunst om iedereen voldoende te blijven uitdagen het beste uit zichtzelf te halen. En dat kun je alleen behalen met trainers die oog hebben voor techniek en die kunnen inspelen op het teamgevoel.”

V.V. ’T Goy is een dynamische vereniging. Er wordt continue gewerkt aan verbetering en uitbreiding op een overzichtelijke manier. In overleg met de gemeente Houten wordt er gewerkt aan uitbreiding van het aantal voetbalvelden. Ook zonder deze uitbreiding kunnen alle teams twee keer per week trainen. Voor de keepers is er een speciale keeperstraining. Daarnaast zijn er de selectieteams. De uitdagende trainingen worden afgewisseld met leuke activiteiten om de open sfeer te behouden en te bevorderen.

Bij V.V. ’t Goy zijn trainingen voor de jeugd, met inachtneming van de geldende regelementen, tijdens de lockdown doorgegaan. Om de jeugdteams te stimuleren en de wedstrijdspirit erin te houden, werd afgelopen april gestreden om de V.V. ’t Goy Cup. Ondanks dat er geen publiek bij aanwezig mocht zijn, is er fanatiek gestreden.

KNVB VOETBALDAG De Nationale Voetbaldag wordt gehouden op zaterdag 12 juni. Iedereen die wil en kan mag komen, staat op het veld (op 1,5 meter afstand). Op deze dag kun je sfeer proeven bij V.V. ‘t Goy en meedoen aan leuke voetbal-activiteiten. Voetballen is veel meer dan alleen een sport. Je bent lid van een vereniging, het is een plek om samen te komen, waar vriendschappen ontstaan en waar je je verbonden voelt met je team. Aanmelden voor de KNVB voetbaldag kan via info@vvtgoy.nl

AANMELDEN Ben je nieuwsgierig geworden en kan je niet wachten tot 12 Juni? Vanaf 4 jaar kun je al meevoetballen bij V.V. ‘t Goy. Aanmelden kan via de website www.vvtgoy.nl of door te mailen naar info@vvtgoy.nl. Het is mogelijk om een keertje vrijblijvend mee te trainen en de sfeer te proeven bij deze gezellige club.

Ben jij de enthousiaste trainer die de club zoekt?
VV 't Goy is een dynamische club met ruimte voor ontwikkeling
Afbeelding
advertentie
advertentie