Robert Falk en Gijs van vulpen bieden een landelijke postservice voor bedrijven.
Robert Falk en Gijs van vulpen bieden een landelijke postservice voor bedrijven. A&D Post

Postservice voor bedrijven door Houtense A&D Post

12 mei 2021 om 15:00 Zakelijk

HOUTEN Ondanks de toename in e-mailverkeer en online berichtservices groeit het aantal poststukken nog steeds. Sinds het begin van de COVID-19 pandemie worden er nog meer pakketten en poststukken verzonden. Niet alleen voor particulieren, ook bij bedrijven groeit de stapel in- en uitgaande post. Dit proces kun je vereenvoudigen door een samenwerking aan te gaan met de Houtense A&D Post.

A&D Post is een full service postbedrijf. Gevestigd in Houten, maar het werkgebied betreft geheel Nederland. Je poststuk is binnen twee uur bezorgd. Robert Falk en Gijs van Vulpen startte afgelopen jaar met deze service voor bedrijven. ,,Wij zijn een landelijk postbedrijf en ontzorgen bedrijven die bij ons zijn aangesloten maximaal als het gaat om post en relatiegeschenken”, vertelt Robert.

A&D Post haalt iedere dag na 17.00 uur de post op en voor de volgende ochtend 8.00 uur is de post gesorteerd. Als het om juridische stukken gaat, is de post voor de volgende ochtend bezorgd.

POSTKAST Als je aansluit bij A&D Post wordt er een metalen kast op je bedrijfspand gevestigd. Iedere dag bij het afsluiten, leg je je ongefrankeerde post in de kast. Je post wordt opgehaald, gesorteerd en bezorgd. Reguliere post, aangetekende post of pakketten, alles wordt meegenomen en verwerkt in Houten. Vanuit het sorteercentrum daar wordt het bezorgd bij de geadresseerde. Gaat het om meerdere pakketten, een direct mailing of actieproduct? Eén telefoontje naar de klantenservice van A&D Post is voldoende om dit te regelen. ,,Wij hebben korte lijnen en denken graag mee met onze klanten. In overleg is veel mogelijk”, vertelt Robert.

De haalservice van A&D Post is kosteloos. Eens per twee weken ontvang je de factuur voor de verzonden poststukken. De tarieven van A&D Post zijn gunstig in vergelijking met andere postbedrijven. Verstuur je niets, betaal je niets. Je zit bij A&D post niet vast aan abonnementskosten.

FULLFILMENT Het vaste team van A&D Post is goed op elkaar ingespeeld. ,,Wij hebben een ontzettend leuk en enthousiast team. Dat werkt erg fijn”, aldus Robert. ,,Dat geeft ons ook de ruimte om die extra service te bieden waar we goed in zijn.” Het team van A&D Post krijgt regelmatig vragen over bijvoorbeeld relatiegeschenken of de zogenoemde ‘borrelboxen’. Bij een online meeting ontvangen de deelnemers een box thuis met koffie, thee, lesmaterialen of een lekker ander drankje voor tijdens de meeting. ,,Wij regelen alles van A tot Z. Heb je een idee en wil je dat wij dat verder uitwerken? Of weet je al welk relatiegeschenk je wilt bestellen? Het bedenken, bestellen, bedrukken en bezorgen, regelen wij voor je.”

Particulieren kunnen overigens ook terecht bij A&D Post. ,,Veel mensen werken thuis en versturen vanuit daar de zakelijke post. Voor ons is dat is geen enkel probleem om op te halen.” Daarnaast biedt A&D Post een service voor mensen die slecht ter been zijn of om een andere reden niet zelf naar het postkantoor of brievenbus kunnen.

Aanmelden bij A&D Post is eenvoudig. Als je je vandaag aanmeldt als klant, ontvang je dezelfde of de volgende dag de metalen kast en zal de post dezelfde avond nog opgehaald worden. A&D Post is te bereiken op 085-0645984 of info@aendpost.nl.

advertentie
advertentie