Afbeelding
Yvon Hoogendijk

Nieuwe horeca Fort bij Vechten

6 mei 2021 om 10:30 Zakelijk

BUNNIK ,,Een verborgen parel”, zo omschrijven Rob en Marco Peek van Brothers Horeca Groep (BHG) het Fort bij Vechten. Als geboren Bunnikers zijn zij maar al te trots op de nieuwe parel van hun horecaorganisatie. ,,Juist nu is het een perfecte aanvulling aan onze evenementenlocaties, door de ruime mogelijkheden binnen én buiten met een capaciteit tot 5000 personen.”

Sinds 1 maart heeft BHG de horeca exploitatie overgenomen van stichting Nieuwland, die het fort zelf en het Waterliniemuseum in beheer houdt. De samenwerking zal voor meer synergie zorgen nu de aanwezige partijen hun krachten bundelen om het fort als uniek erfgoedlandschap nog beter op de kaart te zetten.

NIEUWE BRASSERIE De horeca van Fort bij Vechten is uitgebreid met een nieuwe brasserie, een sfeervolle eetgelegenheid met nadruk op verse en huisgemaakte seizoensgerechten. De perfecte plek voor koffie met ambachtelijke taart, een snelle lunch of een zonnige borrel, op het terras en straks ook binnen. Ook de vele verschillende horecaruimtes op het fort hebben een opknapbeurt en restyle gekregen.

EVENEMENTENLOCATIE Fort bij Vechten is al jarenlang een populaire trouwlocatie voor de hele regio en ver daarbuiten. Als locatie voor bedrijfsevents genoot het fort voorheen minder bekendheid. Voor dit type activiteiten heeft BHG de mogelijkheden nu flink uitgebreid. Zo zijn er tal van leuke teambuildingsactiviteiten mogelijk, georganiseerd door mede-fortbewoner Fort Events of kan met terecht voor een leuke ‘eendjes of solextour’ bij Duck City.

AGENDA In de agenda van www.fortvechten.nl staan de komende maanden veel leuke activiteiten voor jong en oud. Op basis van de aangekondigde versoepelingen, zullen er de komende tijd meer activiteiten worden aangekondigd voor een brede doelgroep.

WATERLINIEMUSEUM Fort bij Vechten is een van de grootste en fraaiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De strategische ligging op het snijpunt van de Romeinse Limes en de Nieuwe Hollandse Waterlinie en de ongerepte schoonheid ervan maken het fort geschikt als hét icoon van de Waterlinie. Hier wordt het unieke verhaal verteld over de verdediging van Nederland met de hulp van water. Het is een bezoek meer dan waard en ook erg leuk voor kinderen.

ONTDEK HET FORT Tijdens je zwerftocht over het fort kun je genieten van de bijzondere omgeving. In de historische gebouwen die je tegenkomt, komen allerlei onderwerpen uit de rijke historie aan bod. Desgewenst onder leiding van een gids.

advertentie
advertentie