Afbeelding
Sportpunt Houten

Doet u mee aan de FietsQuiz?

1 mei 2021 om 11:41 Overig

 HOUTEN Heeft u al gehoord van “Doortrappen”? Sportpunt Houten, ‘van Houten&co’ en Gemeente Houten zijn gezamenlijk een campagne gestart om senioren langer en veiliger te laten fietsen. De fietsinfrastructuur in Houten is goed, maar sommige senioren voelen zich niet altijd veilig op de fiets. Hier gaan ze iets aan doen!

Op donderdag 6 mei is de aftrap van de campagne. Vanwege de coronapandemie starten ze van 10.00-11.00 uur met een online en interactieve FietsQuiz. Hoe goed is uw verkeerskennis en –inzicht? Wilt u langer veilig kunnen fietsen? Doe mee en test uw kennis. De Quiz wordt gegeven door Frans Lueb, een fervent fietsexpert. Met verschillende stellingen en vragen stimuleert hij gedurende 60 minuten uw kennis over fietsveiligheid, regels en verkeersborden.

Heeft u interesse? Meld u vóór 3 mei a.s. aan door een e-mail te sturen naar cursusenco@vanhoutenenco.nl. Na aanmelding ontvangt u een link, waarmee u, zonder het installeren van Microsoft Teams, deel kunt nemen aan de FietsQuiz. Deelname is gratis.

Meer informatie over “Doortrappen” kunt u vinden op www.doortrappen.nl/houten..

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie