De vele vlaggen leveren een vrolijk straatbeeld op
De vele vlaggen leveren een vrolijk straatbeeld op TS

Weer een digitale Koningsdag

27 april 2021 om 08:00 Activiteiten

HOUTEN Koningsdag Houten start dit jaar om stipt 9.00 uur met een digitale aubade. Burgemeester Isabella houdt een korte toespraak, de oranjeverenigingen uit alle kernen van de gemeente hijsen de vlag en verschillende muziekverenigingen uit gemeente Houten luisteren het geheel op. Na de aubade geeft burgemeester Isabella samen met bakker Freek een workshop Tompoucen bakken. Beide evenementen zijn op 27 april vanaf 9.00 uur te zien op www.omroephouten.nl.

(tekst loopt door onder de video)

Om 11.00 uur is de deadline voor de versier-je-huis wedstrijd: wie heeft het mooist versierde huis van Houten gecreëerd? 

Tot 14 uur kunnen kinderen de kleurplaat inleveren die vorrige week in ‘t Groentje stond. Heb jij een van de mooiste kleurplaten ingeleverd? Dan komt men later die dag bij jou langs met een leuke prijs. Je kan de kleurplaat natuurlijk ook online downloaden.

De dag wordt afgesloten met de online pubquiz! Vanuit Aan de Slinger stellen quizmasters Lysanne en Yoram de moeilijkste vragen en gaan we zien welk huishouden de meeste kennis in huis heeft. Inschrijven voor de pubquiz kon tot en met 26 april. In de ochtend van 27 april ontvang je dan de laatste informatie die je nodig hebt om deel te nemen. Meer informatie over het inleveren of inschrijven kan je vinden op www.koningsdaginhouten.nl Hier kan je ook het volledige programma terugvinden.

advertentie
advertentie