Rob en Maaike in de winkel
Rob en Maaike in de winkel Bij ons in de keuken

Bij ons in de keuken is jarig

28 april 2021 om 11:42 Zakelijk

HOUTEN De leukste plek in huis: de keuken. Dáár waar het gebeurt, dáár waar de meeste mensen zich verzamelen op feestjes. Rondom het kookeiland, met lekkere hapjes en drankjes, ontstaan de mooiste gesprekken.

De kookwinkel in de Houten blaast dit jaar 10 kaarsjes uit! Ondanks de huidige situatie, zijn ze ontzettend dankbaar dat ze al 10 jaar die leuke, lekkere en vooral bijzondere winkel mogen zijn waar ze hun eigen assortiment, met hun enthousiasme kunnen verkopen. Wat begon als een droom, om een laagdrempelige winkel te zijn waar je makkelijk langs kunt komen voor een gezellig praatje en de beste producten, is werkelijkheid geworden én gebleven. ,,Het is fijn om in een winkelcentrum te zitten, mensen komen gemakkelijk langs en voelen zich snel welkom. Ik vind het fijn om onderdeel te mogen zijn van een leuk, sfeervol straatbeeld, wat een belangrijk onderdeel is van een prettige samenleving”.

VREUGDEVUUROONI EN MATCHA-PISTACHE MACARONS Van de landelijke tendens, dat winkelcentra langzaamaan enige aanloop van klanten verliezen, trekt Bij ons in de keuken zich niks van aan. Door iedere keer weer nieuwe merken en nieuwe artikelen in te kopen, prikkelen ze de nieuwsgierigheid van de hun publiek. Zo lanceren ze dit jaar hun eigen merk ‘VreugdeVuur’ voor o.a. speciaalbier i.s.m. de Houtense brouwerij Hommeles. Ze blijven zoeken naar leuke cadeaugifts en noviteiten, zoals de houtgestookte pizzaoven Ooni, kent u hem al? Ook geven ze de kans aan Houtense specialisten om hun homemade bonbons en bijzondere macarons te verkopen. En elk mooi ingepakt geschenk krijgt de finishing touch met een eigengemaakt kaartje zoals ‘Home, is where the kitchen is’ of de meer losbandige tekst ‘Lekker voor je!’

WEBSHOP De webshop hebben zij tijdens de eerste lockdown gelijk de lucht in geschoten. ,,Het is nu eenmaal een feit dat mensen vanaf de eigen keukentafel gaan zoeken naar informatie en de beste prijzen.” Deze prijzen proberen ze dan ook marktconform scherp neer te zetten.

Met het stukje ‘persoonlijk’, een goed gesprek en de beste service, hopen ze de klant echt blij te mogen maken en de aankoop bij hen te doen. Doordat mensen bij de kookwinkel hun aankopen blijven doen, blijft de kookwinkel zich inzetten om weer leuke acties en evenementen in het centrum en de Vershof te doen. Het is een win-win situatie, waarbij zij zich gesteund voelen door de trouwe klantbezoeken.

BIG GREEN EGG GAAT AAN De komende weken gaan ze een feestelijke tint geven aan hun 10-jarige mijlpaal. Bekijk hun website voor de agenda. Deze vrijdag gaat van start met: “Koken met Bob” op de Big Green Egg. Met Bob gaan ze een leuke samenwerking aan. Koop een lekker broodje bij Bob en vraag naar tips en tricks omtrent de Big Green Egg. Het is geen workshop, dat is in deze Coronatijd nog wat lastig uitvoerbaar, maar er zijn genoeg mogelijkheden om vragen te stellen aan de experts. Tevens zorgen ze weer voor wat extra reuring op de vrijdag in het winkelcentrum.

JUBILEUMACTIES De komende periode komt de kookwinkel met scherpe acties en leuke give-aways*

- Deze week: Gratis shotje Gimber bij aankoop boven 15,-

- Deze feestmaand: Maak kans op een jaar lang gratis koffiebonen / houtskool

p www.bijonsindekeuken.nl

Tel: 030 - 75 25 972

Het Rond 33-a, Houten

* voorwaarden, zie de winkel/website

Big Green Egg
Jura
advertentie
advertentie