Afbeelding
Digitale vrijmarkt

Digitale vrijmarkt 2021

21 april 2021 om 09:28 Overig

HOUTEN Was u vorig jaar ook zo blij met de digitale vrijmarkt? Wegens groot succes en het ontbreken van een traditionele vrijmarkt, gaat ook dit jaar de digitale versie weer georganiseerd worden. 

Lotte Prosman nam vorig jaar het initiatief om op Facebook een groep te maken voor een digitale vrijmarkt. Het werd een groot succes, ongeveer 1000 mensen hebben via deze weg spullen gekocht en verkocht. Verschillende mensen wilden graag een vervolg. Met name voor de groep die de traditionele vrijmarkt normaal niet kan bezoeken, bleek de digitale versie een fantastische uitkomst.

Hoe werkt zo’n digitale vrijmarkt? Via facebook word je lid van de groep. Je plaatst vervolgens een foto met jouw gevulde kleedje. Net als bij de traditionele vrijmarkt is het dus een markt vol gevulde kleedjes. Onder de foto kan er vervolgens onderhandeld worden over de prijs. Tenzij er al prijsjes bij staan natuurlijk want dan is de eerst geïnteresseerde de gelukkige. Vervolgens kan er een ophaalafspraak gepland worden. Maar wel met inachtneming van de corona-maatregelen. En mocht je niks te koop hebben, dan kan je lekker rondneuzen of er voor jou iets leuks op een kleedje ligt.

Lotte is op Koningsdag bereikbaar voor vragen en houdt de berichten in de gaten, waarbij ze hulp krijgt van Sherella Wessels en Annabelle Zaal. Lotte kijkt er ontzettend naar uit! ,,Ik wil de Houtenaren graag een kans geven om op deze manier toch nog het echte Koningsdaggevoel te ervaren. Ik geniet daar zelf ook zo van! Het enthousiasme van de leden en de positieve reacties zorgen voor een feestelijke sfeer en zo hoort dat op een verjaardag toch?”.

De digitale vrijmarkt is op Koningsdag van 8:00 tot 22:00 uur.

advertentie
advertentie