Heren 1 in actie afgelopen weekend.
Heren 1 in actie afgelopen weekend. Frits Bleeker

Netwerkavond Taurus voor Houtense ondernemers

19 april 2021 om 09:01 Lokaal Deel je nieuws

Houtense ondernemers opgelet! Bent u een Houtense ondernemer met hart voor jong talent? Op zaterdag 24 april organiseert volleybalvereniging Taurus vanaf 19.00 uur een digitale netwerkavond met als thema ‘Perspectief voor jong talent’.

In het seizoen 2020/2021 spelen de heren 1 van Taurus met het logo van welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ op het wedstrijdshirt. Het staat voor een maatschappelijk samenwerkingsverband.

Zowel Taurus als ‘van Houten&co’ ondersteunen talent, jong en oud, en zien dit als een belangrijke taak. Tijdens de bijeenkomst vertellen zij graag aan u hoe zij dat doen. Doe ook mee met het ondersteunen van talent en maak kennis met grootste sportverenigingen van het land met ruim 600 leden. 

Aansluitend is er de spannende wedstrijd tussen Talentteam Papendal en Taurus te zien.

Alle geïnteresseerden voor deze bijeenkomst kunnen zich aanmelden via:  netwerkdag@taurusvolleybal.nl

Omdat Taurus in de eredivisie uitkomt, spelen zij op dit moment wel wedstrijden, deze zijn live vanuit de huiskamer volgen! Via de link: https://www.volleybal.nl/volleybal/eredivisie/heren/wedstrijden of EYECONS: Live wedstrijden en video uit Nederlandse teamsport competities is het mogelijk een account aanmaken en de wedstrijden bekijken.

Meer info? Kijk dan op www.taurusvolleybal.nl

advertentie
advertentie