Een vrijwilliger van 'van Houten&co' haalt zijn bloemetjes op bij Fiori Style.
Een vrijwilliger van 'van Houten&co' haalt zijn bloemetjes op bij Fiori Style. 'van Houten&co'

‘van Houten&co’ zet vrijwilligers in de bloemetjes

9 april 2021 om 11:00 Maatschappelijk Deel je nieuws

HOUTEN Welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ werkt samen met ongeveer vijfhonderd vrijwilligers in Houten. ,,En daar zijn wij, én vele inwoners van Houten, blij mee!”, aldus de organisatie. Sommige vrijwilligers zetten zich in als luisterend oor, brengen mensen samen, helpen bij de huiskamergroepen of bij het Jongerenwerk. Anderen doen boodschappen voor mensen die er zelf op dit moment niet toe in staat zijn of rijden mensen naar de vaccinatiestraat met Automaatje. En zo kunnen we nog veel meer activiteiten opnoemen.

BLAUWE DRUIFJES Om de vrijwilligers in de bloemetjes te zetten, ontvingen zij een uitnodiging om vorige week bij bloemenshop De Buxus of bij Fiori Style twee fleurige potjes met blauwe druifjes of gekleurde hyacinten op te halen. ,,Eentje voor zichzelf en eentje om weg te geven aan iemand die het in deze tijd goed kan gebruiken; omdat diegene eenzaam is, een hart onder de riem nodig heeft of wat aandacht kan gebruiken. Het was een groot succes! Velen genieten van het voorjaar in huis.

Deze actie werd gefinancierd met het budget voor de actie #Eenkleingebaar, dat beschikbaar gesteld was door het Ministerie van VWS.

Ben je benieuwd wat ‘van Houten&co’ voor jou kan betekenen? Of heb je interesse om vrijwilligerswerk te doen? Kijk dan op de website www.vanhoutenenco.nl, of neem contact op via info@vanhoutenenco.nl of telefoonnummer 030-7001500.

advertentie
advertentie