Held Justy in The Read Shop
Held Justy in The Read Shop Barbara van Ommeren

Held Justy te koop bij The Read shop in Houten

7 april 2021 om 13:10 Lokaal Deel je nieuws

Justy is de knuffel van Stichting Just in Time 4 Heroes en is sinds afgelopen week te koop bij The Read Shop in Houten. Het is de eerste winkel waar Justy te koop is.

Stichting Just in Time 4 Heroes spant zich in om zoveel mogelijk gezinnen met een kind die een korte levensverwachting heeft naar Terschelling te brengen, voor een onbezorgd en vooral onvergetelijk weekend/midweek. De stichting is opgericht door een groep vriendinnen. Zij hebben de handen ineengeslagen en zich tot doel gesteld om gezinnen in een vergelijkbare situatie te helpen. 

Eén van de vriendinnen, initiatiefneemster Barbara van Ommeren uit Houten, weet hoe belangrijk het is om mooie herinneringen te maken op de moment dat het nog kan. Haar overleden zoon Justin, waarnaar de stichting vernoemd is, is geboren met een progressieve stofwisselingsziekte. Al vrij snel werd duidelijk dat hij niet oud zou worden. Hij overleed in 2016, toen hij 15 jaar was. Ondanks alle uitdagingen, heeft Barbara altijd ingezien dat het leven te mooi is om er niet maximaal van te genieten. 

Gezinnen prachtige herinneringen laten maken tijdens het verblijf staat hierbij centraal. Deze herinneringen zijn namelijk het enige wat straks overblijft.

Wil jij ook een steentje bijdragen? Voor slechts € 12,50 koop je Justy, het bedrag komt in zijn geheel ten goede van de stichting.

Op de website van de stichting: https://www.justintime4heroes.nl kan een donatie worden gedaan en is meer informatie te vinden. 

advertentie
advertentie