De puberteit is een roerige tijd.
De puberteit is een roerige tijd. CJG

Webinar ‘Sociale druk en groepsdruk bij tieners’

3 april 2021 om 17:00 Maatschappelijk

HOUTEN De puberteit is een roerige tijd. Veranderingen op vele fronten, jezelf keren kennen, je staande houden en je plek vinden tussen leeftijdsgenoten én omgaan met alle verwachtingen van ouders, anderen en social media. Er wordt steeds meer druk op jongeren gelegd en dat valt niet altijd mee. Daarom houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin Houten het webinar 'Sociale druk en groepsdruk bij tieners'.

Ter sprake komt:

- Hoe zorg jij er als ouder voor dat je de sociale druk voor je kind niet te hoog maakt?
- School, studie en social media staan in het teken van presteren en voldoen aan het ideale plaatje. Hoe begeleid je je kind hierbij?
- Wat maakt dat tieners zo gevoelig zijn voor groepsdruk en hoe leer je je kind hiermee omgaan?

In dit gratis webinar voor ouders van kinderen vanaf ongeveer 10 jaar wordt stilgestaan bij de rol als ouders bij de sociale druk die kinderen kunnen voelen, wordt gekeken naar wat ze zelf kunnen veranderen en hoe ze hun kinderen kunnen ondersteunen en begeleiden rond sociale druk en groepsdruk. Een online lezing vol eyeopeners, voorbeelden en praktische tips die direct in de praktijk toe te passen zijn.

Aanmelden kan via www.cjghouten.nl. Je kunt je ook inschrijven als je dit tijdstip niet aanwezig kunt zijn, je ontvangt na afloop een mail met linkje naar de replay van het webinar.

advertentie
advertentie