Een mooie plek in gemeente Houten: kasteel Schonauwen
Een mooie plek in gemeente Houten: kasteel Schonauwen Archief BDUMedia / TS

Fotowedstrijd ‘Groeten uit Houten’: winnende foto’s op ansichtkaarten

1 april 2021 om 15:00 Overig

HOUTEN De Bruna en VVV Houten slaan de handen ineen om gezamenlijk een souvenirlijn op te zetten. Ze zijn daarvoor op zoek naar mooie foto’s en organiseren daarom een fotowedstrijd.

Heeft u mooie foto’s gemaakt van iets dat typisch Houten is? Denk daarbij aan moderne architectuur, het oude dorp, fietsen en wandelen in of om Houten of het winkelen. De mooiste foto’s worden afgedrukt op een ansichtkaart of souvenir en komen in de collectie van VVV Houten en Bruna Het Rond. Ze worden ook gebruikt ter promotie via andere media-uitingen, denk aan de website en socials.

Stuur je bijzondere kiekje voor zondag 2 mei op naar Bruna0878@brunawinkel.nl en vvvhouten@vvvkrommerijnstreek.nl. De winnaars krijgen bericht.

VOORWAARDEN EN PRIJS Er wordt gelet op compositie, beeldkwaliteit, originaliteit, en of het typisch Houten is. Je eigen foto komt op een sleutelhanger, magneet of ansichtkaart. De ingestuurde foto’s mogen tevens worden gebruikt op de website www.vvvkrommerijnstreek.nl en social media uitingen. ,,Wij bedanken iedereen alvast voor de inzending”, aldus de VVV.

AMBITIE VVV De ambitie van de VVV is om de bekendheid van de streek te vergroten door recreatieve en toeristische activiteiten en evenementen actief onder de aandacht te brengen van inwoners en bezoekers van de streek. De doelstelling daarbij is om bezoek te stimuleren en meer bezoek(ers) te trekken, die kiezen voor een langer verblijf en vaker (terug)komen, en daarmee bijdragen aan een hogere persoonlijke, maatschappelijke en economische opbrengst.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
advertentie
advertentie