Koks gezocht

26 maart 2021 om 10:34 Lokaal Deel je nieuws

In een tijd waarin de cursusactiviteiten van Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’, stil liggen zijn wij al bezig met ‘de periode erna’. Om goed voorbereid te zijn op het moment dat we weer aan de slag mogen.
Met die gedachte plaatsten we kort geleden een oproep om belangstelling te peilen voor een cursus ‘Koken voor alleengaanden’. Die belangstelling is er! Zoveel zelfs dat we mogelijk meerdere groepen kunnen vormen.
Dat vraagt ook om meerdere koks die de cursisten op weg willen helpen met het leren koken.
Ben jij of ken jij zo’n enthousiaste kok, die het leuk vindt zijn of haar kennis over te dragen? Die de cursisten kennis kan laten maken met verschillende soorten gerechten en hen de basisbeginselen hiervan in 8 à 10 bijeenkomsten over wil dragen? Die het verschil wil maken voor de deelnemers zodat zij na afloop van de cursus zelfstandig een eenvoudige gezonde maaltijd kunnen bereiden? Die het onderlinge contact tussen de deelnemers weet te bevorderen zodat zij na de cursus ook nog eens met elkaar gaan eten?
Ben jij of ken jij de vrijwilliger die wij zoeken? Neem dan contact op met Willem van der Linden van Cursus&co via w.vanderlinden@vanhoutenenco.nl, zodat je betrokken kunt worden bij het samenstellen van het programma voor deze cursus. Wij maken graag kennis met jou!

advertentie
advertentie