Ontmoeten, vragen en ontdekken: dat doe je op Alpha.
Ontmoeten, vragen en ontdekken: dat doe je op Alpha. Richard Roest

Alpha introductie in het christelijk geloof

28 maart 2021 om 14:30 Religie

HOUTEN Ontmoeten, vragen en ontdekken: dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die nu ook online wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op zondagavond 11 april gaat een Alpha Online van start. In tien online, interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een sociaal moment. ,,Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Hierna bekijken de Alpha-deelnemers een aflevering van de Alpha Film Series”, aldus initiatiefnemer Richard Roest. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.30 tot 21.00 uur. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Roest: ,,Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha Online! Ik zit klaar voor een toffe ontmoeting en zoektocht. Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen.”

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Richard Roest (06-49629859). Je kunt je hier aanmelden voor Alpha Online: www.delichtboog.nl of alpha@delichtboog.nl

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie