Dansen op het Plein 2018
Dansen op het Plein 2018 Archief BDUMedia/Xylinos

Cultuurfonds Utrecht steunt 43 cultuur- en natuurprojecten in eerste kwartaal 2021

17 maart 2021 om 10:09 Overig

UTRECHT  Het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht heeft in het eerste kwartaal van 2021 43 projecten met een financiële bijdrage gesteund. In totaal is € 148.730 toegewezen in de sectoren muziek, theater, beeldende kunst, wetenschap, letteren, culturele vorming en natuur.

In Houten kregen drie projecten steun: 

Xylinos: voor de dansproductie Dansen op het plein 2021: €380,- (Cultuurfonds Houten)

Stichting Aan de Slinger: Muziektheaterproductie Dochters en Zonen: €5.000,- (Cultuurfonds Houten)

Stichting Houtense Spelen: Evenement de Houtense Spelen 2021: €5.000,- (Cultuurfonds Houten)

Het is elk kwartaal mogelijk om een aanvraag in te dienen. De criteria waar een aanvraag aan moet voldoen, zijn te vinden op de website van het Cultuurfonds. De volledige lijst met toekenningen uit deze eerste ronde is te vinden op www.cultuurfonds.nl/kwartaaltoekenningen-eerste-kwartaal-2021-utrecht.

OVER HET PRINS BERNARD CULTUURFONDS Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. Dankzij onze bijdragen, fondsen en prijzen ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden. Dat doen we met schenkers en makers, liefhebbers en experts, bedenkers en beschermers. En met de bijdrages van de BankGiro Loterij, de Nederlandse Loterij en van al onze donateurs. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht is een van de twaalf provinciale afdelingen.

advertentie
advertentie