Pearl Jozefzoon
Pearl Jozefzoon Laura Oldenbroek - 7L Photography

Pearl Jozefzoon & Friends live in uw huiskamer

16 maart 2021 om 18:29 Podiumkunsten

HOUTEN Nu Theater Aan de Slinger vanwege de verlengde lockdown de deuren nog niet mag openen, heeft dat natuurlijk gevolgen voor de programmering in deze periode. Waaronder gelukkig ook leuke gevolgen: een gratis online concert! Op vrijdag 19 maart staat een concert van Pearl Jozefzoon & Friends geprogrammeerd in de Theaterzaal. Dat mag niet met publiek in de zaal. Maar Pearl heeft absoluut geen zin om bij de pakken neer te zitten: ze wil haar muziek graag delen! Het concert gaat daarom door in Aan de Slinger en is die avond online via een livestream vanuit uw eigen huiskamer te volgen. Pearl treedt op met haar muzikale vrienden: Jordan Roy, Meike van der Veer, Lukas Batteau, Roscoe Jozefzoon en Daphne Bijkerk.

Pearl Jozefzoon is zangeres en zangdocent, ze woont in Houten. Ze begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na het conservatorium speelde Pearl in diverse theatershows en musicals, deed ze mee aan The Voice of Holland en won het tv-programma Van Popster tot Operaster. Pearl weet met haar loepzuivere, warme stem mensen te raken. De & Friends concertavonden worden georganiseerd i.s.m. Ework Producties en de livestream wordt verzorgd door Omroep Houten.

Het concert en livestream op vrijdag 19 maart start om 20.15 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De livestream is gratis, maar een donatie is welkom zodat we de kosten van deze avond kunnen compenseren. Op 19 maart staat de link naar de livestream en de donatiemogelijkheid op www.aandeslinger.nl onder Nieuws. Klik & geniet!

KAARTVERKOOP PROGRAMMERING T/M JUNI 2021 De kaartverkoop voor de programmering t/m juni 2021 wordt gestart bij meer zekerheid dat het theater weer open mag. Hiervoor worden de persconferenties van het kabinet nauwlettend in de gaten gehouden. In de tussentijd wordt hard gewerkt aan nieuwe plannen en projecten, voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, gebouwonderhoud en de administratie rondom kaartverkoop en financiën als gevolg van elke verlenging van de lockdown. 

advertentie
advertentie