Referendum Ruimtelijke Koers 2040
Referendum Ruimtelijke Koers 2040 Annette Stolk
POLL

Stemt u voor of tegen de Ruimtelijke Koers 2040 Houten?

9 maart 2021 om 19:00 Politiek Ruimtelijke Koers

HOUTEN De afgelopen weken is er veel gepubliceerd over de Ruimtelijke Koers. In Houtens Nieuws kwamen voor- en tegenstanders aan het woord in de vorm van interviews, ingezonden brieven en achtergrondverhalen. Omroep Houten organiseert donderdagavond een debat. Om een beeld te krijgen van hoe inwoners van Houten erin staan, stellen wij nu de vraag: Stemt u voor of tegen de Ruimtelijke Koers? 

In het dossier op deze website zijn alle artikelen over de Ruimtelijke Koers terug te vinden. Zo vertelde het college in april 2020 over de plannen om stedelijke allure toe te voegen aan Houten. Op de plannen kwamen meteen veel reacties. Onder meer van stedenbouwkundige Robert Derks, die stelde dat de Ruimtelijke Koers geen plan heeft. 

Sinds het voorjaar van 2020 volgden vele reacties en ingezonden brieven, waaronder het Manifest Houtense Koers, gemaakt door Houtenaren en bedoeld als alternatief plan. Aan de andere kant lieten ook voorstanders van de plannen van de gemeente zich horen. Om de inwoners van Houten houvast te geven in de enorme hoeveelheid informatie over het referendum, publiceerde Houtens Nieuws een artikel over hoe het nu precies zit en welke vraag precies voorligt.   

Ook de komende week zullen we daarmee doorgaan, om ervoor te zorgen dat alle lezers goed geïnformeerd zijn en een goed beargumenteerde keuze kunnen maken tijdens het referendum. Vele Houtenaren hebben die keuze inmiddels al gemaakt. Om een beeld te krijgen van de algemene mening, stellen wij nu de vraag: Bent u voor of tegen het voorgenomen besluit over de Ruimtelijke Koers 2040? 

Als u uw inzending verstuurt, ziet u meteen wat anderen hebben geantwoord.

POLL

Bent u voor of tegen het voorgenomen besluit over de Ruimtelijke Koers 2040?

Ik stem voor

Ik stem tegen

Ik doe niet mee aan dit referendum

Ik weet het nog niet

advertentie
advertentie