Spelers Heren 1 vol enthousiasme!
Spelers Heren 1 vol enthousiasme! Frits Bleeker

Taurus en ‘van Houten&co’ – een maatschappelijke verbinding

8 maart 2021 om 08:28 Lokaal Deel je nieuws

De heren 1 van Taurus spelen sinds het seizoen 2020/2021 met het logo van welzijnsorganisatie ‘van Houten&co’ op het wedstrijdshirt. Het staat voor een maatschappelijk samenwerkingsverband. Taurus en ‘van Houten&co’ gaan in dit sportseizoen samen aan de slag met mooie projecten, zoals met sportactiviteiten voor vrijwilligers van ‘van Houten&co’, maar ook gaan de leden van Taurus kennismaken met het werk van ‘van Houten&co’.

Beide organisaties hopen hiermee nog meer te kunnen doen voor Houten op het gebied van sport en welzijn.  In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, is het tot nu toe nog niet mogelijk geweest om een live activiteit te kunnen organiseren, hopelijk komt daar snel  verandering in!

Wel staat op zaterdag 24 april een digitale netwerkavond gepland. Voorafgaand aan de wedstrijd van Taurus – Talentteam Papendal zijn er een aantal korte presentaties via het digitale kanaal teams. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Perspectief voor jong talent’. Alle geïnteresseerden voor deze bijeenkomst kunnen zich hiervoor aanmelden. Stuur daarvoor een mail naar netwerkdag@taurusvolleybal.nl

Omdat Taurus in de eredivisie uitkomt, spelen zij op dit moment wel wedstrijden, deze kun je live vanuit de huiskamer volgen!

Via de link: https://www.volleybal.nl/volleybal/eredivisie/heren/wedstrijden of EYECONS: Live wedstrijden en video uit Nederlandse teamsport competities kun je een account aanmaken en de wedstrijden bekijken.
 

Wil je meer weten over Taurus? Kijk dan op www.taurusvolleybal.nl. Informatie over ‘van Houten&co’ vind je op www.vanhoutenenco.nl

advertentie
advertentie