Eén van borrelboxwinnaars
Eén van borrelboxwinnaars Liesbeth Aveling

Aan de Slinger beloont quizers met borrelbox

21 februari 2021 om 15:23 Kunst

HOUTEN Om de bezoekers cultureel te prikkelen, heeft Aan de Slinger een online theater- en filmquiz uitgezet. ,,Door de voortdurende lockdown was het hoogtijd om de hersencellen van onze theater- en filmfans eens goed op te schudden. Met resultaat. Veel theaterweetjes en filmfeitjes stonden bij onze bezoekers nog op een rijtje. Tien deelnemers werden beloond met een heerlijke borrelbox met lekkere hapjes en een drankje. Ook een goede portie online kijktips met de mooiste voorstellingen en films waren bijgevoegd.” Afgelopen donderdag zijn Arjen Berendse (directeur) en Cherany Emck (programmeur) op twee volgeladen fietsen gestapt om 10 borrelboxen in Houten rond te brengen.

AAN DE SLINGER HOOPT DEUREN SNEL WEER TE KUNNEN OPENEN ,,We vinden het ontzettend jammer dat we onze deuren niet kunnen openen voor ons mooie programma. Maar we zien dat het nodig is. We steunen in gedachten de medewerkers in de zorg en alle ondernemers die het moeilijk hebben. We hopen dat zij deze periode doorstaan.”

START KAARTVERKOOP PROGRAMMERING T/M MEI 2021 De kaartverkoop voor de programmering t/m mei 2021 start pas bij meer zekerheid dat het theater weer open mag. ,,Eind februari hopen we weer concrete plannen te maken en u hierover te kunnen informeren.”

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie