Voorlopig worden er alleen buitensporten aangeboden.
Voorlopig worden er alleen buitensporten aangeboden. lisa van Arkel

Inschrijving voor buitensporten blok 2 start maandag 15 februari

14 februari 2021 om 16:00 Overig

HOUTEN Met de Jeugdpas Sport & Cultuur kan de Houtense jeugd kiezen uit verschillende korte cursussen van sport- en cultuuraanbieders uit de gemeente Houten. In verband met de huidige coronamaatregelen worden er in blok 2 alleen sportcursussen aangeboden die buiten plaatsvinden. Culturele en sportieve (binnen)cursussen zijn voorlopig uitgesteld. ,,Als door versoepelde coronamaatregelen (binnen)cursussen weer mogelijk zijn, worden deze uiteraard zo spoedig mogelijk aangeboden”, laat Sportpunt Houten weten. Deelname aan een cursus kost 8 euro.

Van maandag 1 maart tot en met 30 april vinden de (kennismakings-)cursussen van blok 2 plaats. Inschrijven kan vanaf maandag 15 februari 16.00 uur via de website of via de Sportpass app.

,,Ondanks de coronamaatregelen zijn we blij om weer cursussen aan te bieden. In blok 2 maak je kennis met Badminton, Tennis, Padel en Voetbal.”

SAMENWERKING STICHTING LEERGELD Wilt u uw kind laten meedoen aan een cursus maar kunt u de 8 euro deelnemersgeld niet missen? Stichting Leergeld Houten kan de inschrijfkosten van de cursus voor u betalen. Hoe het werk: via de www.sportencultuurhouten.nl schrijft u uw kind in voor een cursus en geeft toestemming voor het doorgeven van uw gegevens (naam, e-mailadres en telefoonnummer) aan Stichting Leergeld Houten. Als u hiermee akkoord gaat, betaalt Leergeld de 8 euro voor u. Zo wordt uw kind gratis ingeschreven. Stichting Leergeld neemt vervolgens contact met u op. 

Meer informatie over deelname aan de Jeugdpas Sport & Cultuur via Stichting Leergeld staat op www.leergeldhouten.nl.

Vragen? Neem contact op met: Contactpersoon Sport: Lisa van Arkel of
Contactpersoon Cultuur: Sam Kosterman via sportencultuurhouten@gmail.com.

Meer informatie www.sportencultuurhouten.nl en de sociale media kanalen: twitter.com/jeugdpashouten, facebook.com/jeugdpashouten en instagram.com/jeugdpashouten/

Afbeelding
advertentie
advertentie