Leerkrachten bedankt!
Leerkrachten bedankt! van Houten & co

Alle leerkrachten in Houten: bedankt!

8 februari 2021 om 16:23 Corona Corona in Kromme Rijnstreek

HOUTEN Afgelopen maandag zijn de basisscholen weer open gegaan, de middelbare scholen moeten helaas nog even wachten. De voorgaande weken waren niet alleen voor ouders pittig, ook van leerkrachten werden veel aanpassingen en flexibiliteit verwacht. Lesgeven op een afstand en toch alle leerlingen in de gaten kunnen houden en eventueel extra begeleiden. Soms was het lastig, maar het is gelukt!

We zijn er nog niet! Het ritme moet hervonden worden op de basisscholen, de niveauverschillen en achterstanden stijgen met name op de middelbare scholen en de examens die naderen.

Om alle leerkrachten in Houten van zowel de basisscholen als de middelbare scholen te bedanken, heeft het Jongerenwerk van ‘van Houten&co’ samen met Omroep Houten een video opgenomen. 

(Tekst loopt door onder de video)


Ludo Knollema van het Jongerenwerk vertelt hoe ze op dit idee zijn gekomen: ,,Als team zijn wij gaan helpen in de noodopvang van het Houtens. We wisten het al, maar toen werd de taak voor de docenten echt duidelijk. Op 30 laptops van leerlingen, 30 verschillende docenten zien en dan ook nog lesgeven aan de examenklassen. Ga er maar aan staan. We willen voor alle leerkrachten alvast de waardering uitspreken, niet alleen voor alle flexibiliteit die ze al geleverd hebben, maar ook voor wat er nog van ze verwacht wordt de komende maanden. Elke keer weer moeten zij de energie vinden als de maatregelen weer veranderen. Daarom dit hart onder de riem om leraren te waarderen voor hun inzet in deze tijd.”

Volg van Houten&co ook op Instagram/jc.enter en hou alle updates over de geplande en nieuwe activiteiten in de gaten! Het jongerenwerk is onderdeel van ‘van Houten&co’, www.vanhoutenenenco.nl, tel. 030 – 7001 500.

advertentie
advertentie