Online bijeenkomst “Wonen voor mensen met autisme”

5 februari 2021 om 10:05 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Zelfstandig wonende volwassenen met een autisme hebben veel baat bij een woning waar ze rust ervaren. Wanneer ze op een plek wonen waar ze prikkels opvangen, ontwikkelen ze gezondheidsklachten en moet er een beroep op de zorg gedaan worden. Veel mantelzorgers zijn op zoek naar een geschikte woning voor hun zoon of dochter, maar is er niet veel keus en zijn de wachtlijsten lang. 

Dit probleem speelt ook in Houten, daarom promoot Steunpunt Mantelzorg Houten van ‘van Houten&co’, de online bijeenkomst die Steunpunt Mantelzorg Nieuwegein organiseert. Speciaal voor ouders met kinderen vanaf 14 jaar organiseren zij op dinsdag 16 februari van 19.30 – 21.30 uur een online bijeenkomst ‘Wonen voor mensen met autisme’. Het doel van deze bijeenkomst is het geven van informatie over (mogelijke) woonvormen en wooninitiatieven in Nieuwegein en omgeving.

Heeft u interesse om deze online bijeenkomst bij te wonen? Aanmelden kan tot uiterlijk 14 februari via m.vandenakker@santepartners.nl, info@mantelzorgnieuwegein.nl of tel. 06-82724068

Wilt u contact met ‘van Houten&co’? Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur bereikbaar via 030 – 7001 500 en per e-mail: info@vanhoutenenco.nl. 

advertentie
advertentie