Begin het jaar soepel
Begin het jaar soepel lisa van Arkel

Koffieplus voor Senioren: Begin het jaar soepel met Yoga!

4 februari 2021 om 15:24 Overig

HOUTEN  Namaste! De Koffieplus komt er weer aan en voor de maand februari is er een primeur! Op donderdag 11 februari zal de Koffieplus van Sportpunt Houten namelijk in het teken staan van ontspannen en flexibiliteit. Deze maand staat Yoga op het programma. 

Yoga is een manier om te bewegen en het lichaam en de geest in balans te houden. Samen met Festina Lente Yoga neemt Sportpunt Houten u op donderdag 11 februari, van 10.30 – 11.15 mee in de wereld van ontspanning, rust en souplesse. Deze les wordt gegeven door de enthousiaste en bekwame instructrice van Festina Lente Yoga en zal online via Zoom plaatsvinden. Bent u niet bekend met Zoom? Neem dan contact op met Robin Bergmans en hij zal u informeren over het gebruik van het programma.

EASY YOGA Hoe minder we bewegen, hoe stijver we worden. Ook stress kan zorgen voor spanning in het lichaam. Door middel van yoga breng je weer meer soepelheid, flexibiliteit en ontspanning terug in lichaam en geest. Yoga kan door iedereen worden beoefend, je hoeft er niet jong of lenig voor te zijn.

Easy Yoga is een rustige vorm van Hatha Yoga. In deze les werk je met diverse yogahoudingen, die aangepast kunnen worden naar wat op dat moment voor jouw lichaam mogelijk is. Je leert goed naar je lichaam te luisteren, je grenzen te bewaken en na de inspanning de spieren ook weer te ontspannen. Ook wordt er aandacht besteed aan ademhaling en meditatie, waardoor een diepere ontspanning en een gevoel van algehele rust ontstaat.

INFO De Koffieplus voor Senioren is donderdag 11 februari van 10.30 – 11.15 online via Zoom. De link voor deze activiteit kunt u verkrijgen via Robin Bergmans. Deelname is gratis. Heeft u vragen, neem dan contact op met Robin Bergmans, robin@sportpunthouten.nl of bel 06-81458995.

Mocht u vragen hebben over de yoga of contact op willen nemen met Festina Lente Yoga, kan dat via info@festinalenteyoga.nl

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie