AdviesGroep Ouderen en Cultuur zoekt versterking!

28 januari 2021 om 13:34 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Bent u iemand met een groot hart voor cultuur? En wilt u bijdragen aan het realiseren, uitbreiden en verbeteren van het cultuuraanbod voor ouderen in Houten? Dan is de AdviesGroep Ouderen en Cultuur, een initiatief van Aan de Slinger en ‘van Houten&co’, op zoek naar u!

Onder leiding van cultuurmakelaar Bea Nederhoff heeft de AdviesGroep het afgelopen jaar de eerste stappen gezet in het verkennen van het cultuuraanbod voor ouderen in Houten en schreef zij het rapport Kunst en Cultuur in de Buurt. Dit jaar staat o.a. de verbinding met de zorg en kwetsbare ouderen en het in kaart brengen van werkzame elementen en knelpunten op de agenda. De AdviesGroep bestaat nu uit 4 leden en zoekt in ieder geval 2 extra leden om meer kennis en kunde bij elkaar te brengen. Voor 2021 zijn er 8 bijeenkomsten gepland. 

Vindt u het leuk om mee te denken en samen met 4 anderen de stem van de ouderen in Houten te vertegenwoordigen? Stuur dan een e-mail voor Bea Nederhoff van Aan de Slinger: cultuurmakelaar@aandeslinger.nl. Ook als u eerst nog aanvullende vragen hebt, kunt u met Bea contact opnemen.

advertentie
advertentie