Tophandbal Houten heeft haar hoop gevestigd op het nieuwe seizoen, dit seizoen wordt de competitie niet meer hervat
Tophandbal Houten heeft haar hoop gevestigd op het nieuwe seizoen, dit seizoen wordt de competitie niet meer hervat Hanna Koops

Tophandbal Houten is klaar voor nieuw seizoen

23 januari 2021 om 16:13 Overig

HOUTEN Stichting Tophandbal richt het vizier op op komend seizoen en heeft de contracten met alle selectispelers en complete staf verlengd. De handbalbond besloot recent dat alle competities in het handbal, inclusief de eredivisiecompetities dit seizoen niet meer hervat worden. 

Freek Gielen, trainer/coach van The Dome/Handbal Houten noemt het stopzetten van de competities een vervelend besluit. ,,Maar het schept wel duidelijkheid voor alle handballers en handballiefhebbers. We waren er klaar voor maar uiteraard gaat de volksgezondheid boven alles”.

STABILITEIT Stichting Tophandbal Houten richt het vizier daarom al op het komend seizoen en is erg blij te melden dat het de contracten met alle selectiespelers en de complete staf succesvol zijn verlengen. ,,De onderlinge, goede samenwerking (ook met de andere stafleden) biedt een goed perspectief en stabiliteit voor volgend seizoen. Dat alle jongens onze vereniging trouw blijven zegt genoeg over het vertrouwen in deze staf, zij halen er plezier uit en zijn in staat om de jongens te laten groeien. Daarnaast geeft het de nodige rust. Op dit moment moeten we door de huidige maatregelen pas op de plaats maken, maar door het aanblijven van de complete selectie en staf kunnen we ons in alle rust voor gaan bereiden op het nieuwe seizoen”.

SNEL Ook Gielen is blij met deze ontwikkeling. ,,Hoe bijzonder is het dat alle spelers aanblijven, dat schept ontzettend veel vertrouwen. De slogan van Handbal Houten is Samen maken we Handbal Houten en dat is ook zeker van toepassing op deze groep. We zijn dit seizoen met z’n allen een duidelijke, nieuwe koers ingeslagen: met een jonge spelersgroep aansluiting zien te vinden bij de top van de Eredivisie en daar ook zien te blijven. We hebben gemerkt dat iedereen nog vierkant achter deze doelstelling staat. Laten we hopen dat we snel weer kunnen handballen. Komend seizoen zal The Dome/Handbal Houten er weer staan!”

advertentie
advertentie