Afbeelding
Sportgala

Sportgala Houten 2020 gaat niet door

15 januari 2021 om 17:27 Overig

HOUTEN Naar aanleiding van de persconferentie van 12 januari heeft de organisatie moeten besluiten om het Sportgala Houten 2020 te annuleren. De lockdown wordt met drie weken verlengd, waardoor het theater gesloten blijft. 

De afgelopen periode heeft Sportpunt Houten achter de schermen hard gewerkt om een coronaproof Sportgala te organiseren. Samen met alle partners, sponsoren en betrokkenen was men er klaar voor. ,,We hadden veel zin om de sport ondanks deze vervelende tijd een mooie avond te bieden. Helaas hebben we 12 januari te horen gekregen dat de lockdown wordt verlengd en dat het theater gesloten blijft. Hiermee is er definitief een einde gekomen aan het Sportgala Houten 2020.”

De afgelopen jaren kwamen veel winnaars voorbij. Tijdens het 10de sportgala wilde de organisatie samen met een aantal oud-winnaars terugblikken op deze periode. Helaas gaat dat nu niet meer door. In de week van het Sportgala worden nog diverse filmpjes op de social-mediakanalen gezet, zodat het Sportgala nog even voorbij komt 

OPROEP VOOR FILMPJES Sportpunt Houten doet meteen de oproep voor wanneer het gala weer wél plaats kan vinden: ,,Jij kan alsnog de winnaar worden van het 10de Sportgala! Maak een filmpje waarbij je laat zien waarom sporten zo leuk is. Deel bijvoorbeeld jouw mooiste sportmoment met ons of laat zien hoe leuk en gezellig jouw trainingen zijn. Je kan mee doen als individu, team, duo, bedrijf, jong en oud, dus echt iedereen!

Deel jouw filmpje op social media en gebruik hierbij de #sportplezier en #het10desportgala en tag Sportpunt Houten in jouw bericht. Je kan het filmpje ook mailen naar info@sportpunthouten.nl. Stuur jouw filmpje voor 25 januari en maak kans op een waardebon van Fysio Vandaag. De waardebon is voor een echo-onderzoek, sportonderzoek of een sportmassage naar keuze en kan je het gehele jaar inleveren.”

advertentie
advertentie