Afbeelding
Amsterdam herontdekken vanaf het water

Amsterdam herontdekken vanaf het water met een luxe rondvaart

11 januari 2021 om 11:49 Partnercontent

Ben je regelmatig te vinden in Amsterdam om daar allerlei bruisende activiteiten te ondernemen? Dan heb je keuze te over. Van shoppen en wandelen door de mooie buurten van de stad tot het bezoeken van een iconisch museum. Maar wat ook niet mag ontbreken bij een bezoek aan de hoofdstad, is een rondvaart over de wereldberoemde grachtengordel. Jaarlijks stappen er massa’s toeristen aan boord om Mokum vanuit de mooiste invalshoek te bekijken. Misschien dat dit jou er juist van heeft weerhouden om een vaartocht te maken. Daarom heeft het coronavirus waarvan we helaas nog steeds niet af zijn, ook zo z’n positieve kanten. Het is immers nog nooit zo rustig geweest. Het is dus nu het moment bij uitstek voor een luxe rondvaart in Amsterdam. Zo kun jij de stad in alle rust opnieuw ontdekken vanaf het water. 

Authentieke salonboten 

Dat kan bijvoorbeeld per luxe salonboot. Wanneer je aan boord stapt van een prachtige klassieke boot, zal het jou en je gezelschap aan niets ontbreken. Als je van het begin tot het einde wilt genieten, zijn de authentieke salonboten van Amsterdam Boothuur een absolute aanrader. Het is mogelijk om zelf een complete vaarroute uit te stippelen of bij de ervaren schipper aan te geven waar je tijdens de tocht graag naartoe wilt. Maar dat je langs de mooiste plekjes komt, is een ding dat zeker is. Een voordeel van de salonboten van Amsterdam Boothuur schuilt tevens in de fluisterstille, elektrische motoren. Het voeren van gesprekken gaat dus prima. Dankzij de brede raampartijen en het grote dakraam genieten jij en je familie of vrienden van riant uitzicht. Op de geluidsinstallatie kun je onderweg je eigen muziek afspelen. Vanzelfsprekend is de salonboot voorzien van verwarming, comfortabele zittingen en toilet.

Unieke belevenis 

Is het weer zonnig en laten de temperaturen het toe om in de buitenlucht te vertoeven? Dan kunnen bij diverse salonboten de ramen eruit. Op die manier voel je de wind door je haar waaien en ruik je de geur van het water. Laat je het varen deze winter voor wat het is en stel je het uitje nog even uit tot aankomend voorjaar? Als je een privé boot in Amsterdam wilt huren die volledig open is, kun je bij Amsterdam Boothuur ook goed terecht voor een tocht in een royale sloep. In de lente is dit een bruisende optie. Het zou heel goed kunnen dat alles in de stad dan ook weer enigszins bij het normale is. Als je een avonturier in hart en nieren bent, ben je bij de rederij overigens ook aan het juiste adres voor het huren van een SUP. Met stand-up paddling combineer je prachtig uitzicht met een unieke belevenis. 

Het is prettig om te weten dat Amsterdam Boothuur de nodige maatregelen in acht neemt én speciale prijzen hanteert als je nog deze winter aan boord stapt. Op de website staat het volgende:

Vanwege het COVID-19 virus is onze dienstverlening aangepast aan de richtlijnen van het RIVM. We varen met kleine groepen en gezinnen met passende maatregelen. Hiervoor hebben we tijdelijk extra scherpe tarieven en arrangementen. Een heerlijk uitje met vrienden of gezin.

advertentie
advertentie