Kerst in Enter
Kerst in Enter 'van Houten&co'

Jongerenwerk van 'van Houten&co' in de kerstvakantie

18 december 2020 om 12:48 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

De tweede lockdown rondom corona is een feit en houdt heel Nederland in zijn greep. Een grote groep, die hiervan ook de dupe is, zijn jongeren. Jongerenwerk van ‘van Houten&co’ heeft in samenspraak met de gemeente een aantal activiteiten georganiseerd binnen de huidige geldende richtlijnen van de landelijke overheid.

De komende kerstvakantie is anders dan anders. Om jongeren een leuke vakantie te bieden, kunnen zij zich bijvoorbeeld opgeven voor ons Fifa ’20 Toernooi: wie is de beste voetballer en laat zijn/haar favoriete voetbalploeg winnen? Dit toernooi is online en kun je vanuit je eigen luie stoel meespelen.

Ben je tussen de 10 en 23 jaar? Kom op vrijdag 24 december van 14.00 – 16.00 uur naar Jongerencentrum Enter om kerst met ons te vieren. We gaan o.a. een kerstspel spelen met kerstmuziek en kerstkoekjes.

Op oudjaarsdag ben je tussen 14.00 – 17.00 uur welkom bij de Silent Disco, spelen we spelletjes en eten oliebollen. Toegang is gratis!

Meld je snel aan via jongerenwerk@vanhoutenenco.nl, want VOL=VOL! Uiteraard vinden alle activiteiten plaats in kleine groepen. Ook is vooraf aanmelden verplicht, houden we 1,5 meter afstand en draagt iedereen vanaf 10 jaar een mondkapje.

Volg ons ook op Instagram/jc.enter en hou alle updates over de geplande en nieuwe activiteiten in de gaten!

advertentie
advertentie