Afbeelding
Gerard Schoonderwoert

Vijfwal Family Run, kom in actie met het hele gezin

11 april 2018 om 15:28 lokaal

HOUTEN De Vijfwal Family Run, een obstakel run voor het hele gezin, wordt voor de tweede keer georganiseerd op vrijdag 25 mei. Gebruikmakend van het Vijfwal Sportparcours met daarbij nog enkele andere uitdagende obstakels kan het hele gezin hun uithoudingsvermogen testen.

Deelname is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Om 18.30 uur starten de kleine route van 1,5 km en de tussenroute van 3,5 km. Rond 19.00 uur starten de deelnemers aan de grote route over het gehele sportparcours van de Vijfwal en onder begeleiding van personal trainers. Deze route bedraagt 5 kilometer en is voor diegene met iets meer uithoudingsvermogen. Alle routes starten vanaf Park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en eindigen bij Familiecentrum Kids Lodge, waar nog een gezonde borrel plaatsvindt.

Wil jij ook met je vader, moeder, tante, opa of andere geïnteresseerden deelnemen aan dit unieke familie evenement? Vul dan snel het online inschrijfformulier in via de website www.sportpunthouten.nl en haal je startbewijs op bij Kids Lodge, Body Business of More Chi Martial Arts. Deelname kost slechts  € 5,- per deelnemer. Let op, er is een maximum aantal deelnemers gesteld om het evenement tot een groot succes te kunnen maken. Vol is vol als alle startbewijzen vergeven zijn.

advertentie
advertentie