Win een waardebon van Fysio Vandaag
Win een waardebon van Fysio Vandaag Sportpunt Houten

Win jij het 10de sportgala?

15 december 2020 om 07:09 Overig

HOUTEN Het 10de sportgala is een bijzondere editie! Er zijn geen nieuwe winnaars, maar we gaan met elkaar terugblikken op 10 jaar Sportgala Houten! ,,We nodigen hierbij oud-winnaars uit en wisselen dit af met spetterende optredens. Het is niet mogelijk om kaartjes te kopen, maar je kan het Sportgala live volgen vanuit je eigen huiskamer.

Sporten is super leuk, gezellig en gezond maar uiteindelijk gaat het allemaal om het sportplezier. Wil jij de winnaar worden van het 10de sportgala? Maak dan een filmpje waarbij je laat zien waarom sporten zo leuk is! Deel bijvoorbeeld jouw mooiste sportmoment of laat zien hoe leuk en gezellig jouw trainingen zijn. Je kan mee doen als individu, team, duo, bedrijf, jong en oud, dus echt iedereen!”

Jouw filmpje wordt beoordeeld op originaliteit en creativiteit, maar men wil vooral het sportplezier zien. Deel jouw filmpje op social media (Facebook, Twitter of Instagram), gebruik hierbij de #sportplezier en #het10desportgala en tag Sportpunt Houten in je bericht. Je kunt het filmpje ook mailen naar info@sportpunthouten.nl. Stuur jouw filmpje voor 25 januari 2021 en maak kans op een waardebon van Fysio Vandaag. De waardebon is een echo onderzoek, sportonderzoek of een sportmassage naar keuze en kan je het gehele jaar inleveren.

advertentie
advertentie