De verlichte streekproductenroute is op 18 en 19 december
De verlichte streekproductenroute is op 18 en 19 december LTO Noord Bunnik/Houten

Verlichte streekproductenroute langs de Kromme Rijn

7 december 2020 om 09:24 Overig

HOUTEN LTO Noord afdeling Bunnik Houten houdt met haar eigen boeren en tuinders een verlichte streekproductenroute langs zeven lokale ondernemers. Je krijgt een tas vol heerlijke streekproducten mee naar huis, van verse eieren, biologische kaas, fruit en jam van de streek tot duurzaam vlees.

Dit jaar een kersttafel met producten van de boer om de hoek? Geen zin om in de drukte je kerstboodschappen te doen, maar op een ludieke wijze je kerstpakket zélf te halen bij de boeren waar het vandaan komt? Dat kan op vrijdag 18 december en zaterdag 19 december tussen 17.00 en 20.00 uur in je eigen auto voor het hele gezin 

Het pakket wordt vooraf gekocht en bij de bestelling ontvangen de deelnemers een starttijd en start locatie. Er wordt gewerkt met tijds-sloten, dus zorg dat je op het gekozen tijdstip aanwezig bent. Op het startpunt krijg je een bewijs van deelname en de route. Ook krijg je daar je eerste producten. Daarna rijd je langs de sfeervolle route door het gebied langs zes stops bij de boeren. Bij één van de stops krijgen deelnemers drinken met  iets aangeboden. De route duurt ongeveer een uur.

Voor alle info en deelname, ga naar https://boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl/

advertentie
advertentie