Even een telefoontje doet al wonderen
Even een telefoontje doet al wonderen Archief BDU Media

'Contact met elkaar'

6 december 2020 om 07:36 Activiteiten

HOUTEN In het kader van het initiatief 'Contact met elkaar' is men op zoek naar ouderen die het fijn vinden om regelmatig even contact te hebben met een andere oudere. Een telefoontje, een luisterend oor en misschien een bezoekje.

In Nederland wonen veel alleenstaande ouderen. Ook in Houten. Zij kunnen elkaar tot steun en inspiratie zijn. Dat is de bedoeling van het initiatief ‘Contact met elkaar’.

In eerste instantie gaat het om een telefonisch gesprekje te voeren. Aan de hand daarvan kan besloten worden om een bezoekje te plannen. In deze coronatijd is dat met inachtneming van de nodige voorzorgmaatregelen. De mensen achter ‘Contact met elkaar’ zorgen voor de nodige ondersteuning en kennis en begeleiding.

Spreekt u dit aan? Vindt u het fijn om iemand te bellen ? Of vindt u het fijn gebeld te worden? Neem dan contact op met Carmen Bos- Serkei via een mail naar jc.bos@xs4all.nl of bel naar ‘van Houten&Co’ tel 030 7001500 en vraag naar Margot Mulders die dit initiatief vanuit ‘van Houten&co’ ondersteunt. U kunt haar ook rechtstreeks bellen: 06 - 86 80 84 41.

advertentie
advertentie