Jan Muis op versierde stoel bij Body Business
Jan Muis op versierde stoel bij Body Business Rina Knopper

De heer Muis is Super erelid

30 november 2020 om 08:54 Mensen

HOUTEN Donderdag werd hij 95 jaar. Toen Jan Muis afgelopen vrijdag ging sporten bij Body Business werd hij tot zijn verrassing in het zonnetje gezet. Omdat hij nog steeds consequent drie keer in de week trouw zijn circuit afwerkt vonden de medewerkers het tijd om hem op speciale wijze te ontvangen.
Samen met zijn vrouw komt hij binnen met een hele grote doos gebak. Hij had namelijk al aangekondigd dat hij deze morgen een verrassing bij zich zou hebben. Dat was wederzijds, want er stond een prachtig versierde stoel klaar. Zingen was gezien de maatregelen helaas niet mogelijk, maar het aantal aanwezige sportinstructeurs zorgde toch voor een speciaal moment.
,,Ik heb altijd veel gesport, veel gewandeld, gefietst en gezwommen. Ook heb ik vijf keer de Nijmeegse vierdaagse uitgelopen. Ik vind het belangrijk om veel te bewegen, ook op mijn leeftijd. Eerst kwam ik hier vijf keer in de week, maar de sportinstructeurs hebben mij geadviseerd om dat terug te brengen naar drie keer in de week. Dat is wel het minimum hoor.” Een instructeur voegt toe: ,, Wij hebben hem een aantal jaren geleden al erelid gemaakt, maar nu is hij Super erelid. Dit kom je niet vaak tegen, iemand die op deze leeftijd nog zo vaak komt sporten. Maar ja, zijn rijbewijs is pas wéér voor vijf jaar verlengd, dat zegt ook al genoeg toch?”
Zijn echtgenote snijdt de enorme taart met zijn afbeelding aan. Op naar de volgende mijlpaal.

door Rina Knopper

Jan Muis 95 jaar met enorme taart
advertentie
advertentie