Dwarsdoorhethartpad pelgrimage fotowandeling Bunnik - Odijk

26 november 2020 om 17:12 Overig Deel je nieuws

Wandelaar en routevolger en uitzetter Gerard van Duin heeft met zijn wandelmaatje Nellie Werner weer enkele nieuwe wandelboekjes klaar. Deze wandelboekjes zijn bestemd voor de beginnende en de ervaren wandelaar die kijkend naar de natuur en naar de foto's in het boekje aan de hand van de omgeving kan bepalen hoe de route gaat. 

Op deze wijze wijken we met de routes ook enigszins af van de begaande paden die al gemarkeerd zijn. Bovendien is het heel makkelijk om aan de hand van het boekje alleen of met zijn tweeen te lopen.

Er zijn verschillende foto boekjes van de route Bunnik - Odijk en van de route Leersum - Wijk bij Duurstede, beide zijn onderdelen van het dwarsdoorjehartpad een pelgrimage over de paden met twee bedevaarts tochten een naar Rotterdam en een naar Amsterdam beiden startend in Utrecht gebaseerd op de filosofie van Erasmus en Spinoza beide humanisten.

Inmiddels zijn de volgende overdenkings en wandelboekjes verschenen en te koop bij bolcom of via de gewone boekhandel ook online.

- walk free fotowandeling Bunnik - Odijk

- Humanistische pelgrimsroute Jaap van Praag

- dwarsdoor het hartpad foto wandeling Leetseum - Wijk bij Duurstede

- Naar een Humanistische samenleving overdenkingen op het dwarsdoorjehartpad

- fotoboek wandelingen dwars door het hartpad

walk free pelgrimeren dwars door het hart van midden nederland

- dwars door het hartpad pelgrimeren van Utrecht naar Rotterdam 

Het geeft niet alleen wandelplezier maar ook overdenkingen op je wandeltochten er is ook meer behoefte aan overdenkingen en stilstaan bij de natuur en het leven zelf. In de boekjes staan dan ook soms teksten of opdrachten die soms wellicht je hart raken.  Het verlangen naar meer diepgang in je leven maken, de liefde voor mens en natuur stellen boven materiele zaken.

advertentie
advertentie