Dr Stolk neemt de dozen met chocolade in ontvangst. Op de endoscopie afdeling nam Elizah een doos in ontvangst van Monique Vlasveld
Dr Stolk neemt de dozen met chocolade in ontvangst. Op de endoscopie afdeling nam Elizah een doos in ontvangst van Monique Vlasveld E. Winkelaar

1300 chocoladerepen voor toppers van Antonius ziekenhuis dankzij Houtense actie

20 november 2020 om 10:04 Corona

NIEUWEGEIN Liefst 1300 repen chocolade en een doos mooie tekeningen van basisschool de Aventurijn in Houten werden woensdag 18 november overhandigd aan Dr. Stolk in het Antonius ziekenhuis. Volgens initiatiefnemer Monique Vlasveld ,,om de toppers van het Antonius ziekenhuis een hart onder de riem te steken, in deze tweede coronagolf.” 

Vlasveld kreeg veel mensen warm om deze actie te sponsoren en met medewerking van AH het Rond kon zij 1300 repen overhandigen. Ze was zeer onder de indruk van alle steun en reacties. Op alle repen heeft Vlasveld een persoonlijk kaartje gedaan met een berichtje.”

Tijdens de eerste golf was Vlasveld ook al in actie gekomen. Op vrijdag 15 mei kon ze toen maar liefst 320 potten met lekkers afgeven in het ziekenhuis. ,,Nu met de tweede golf merkte ik dat er veel minder aandacht is voor het zorgpersoneel. Tuurlijk hebben heel veel mensen last van het virus en moeten we allemaal ons aanpassen. Wat ik vooral hoorde en zag, is dat het zorgpersoneel nog niet op adem was gekomen van de eerste golf en daar stonden ze alweer voor de volgende golf te zorgen. Nu ook weer werd ik gesteund met mijn actie. Nog meer lieve mensen stortten hun donatie, zodat ik afgelopen woensdag 1300 repen chocolade kon overhandigen aan mijn eigen arts Dr. Stolk, ook een echte topper in de zorg. Hij nam symbolisch de doos voor de MDL-afdeling in ontvangst. De andere doos werd symbolisch in ontvangst genomen door Elizah Winklaar van de endoscopie. De overige 26 dozen met de repen worden verdeeld over vele afdelingen. Het draait niet om mij, maar om die toppers in het ziekenhuis. Ik heb het met liefde en plezier gedaan, ze verdienen het!” 

 

advertentie
advertentie