Afbeelding
Politie

Politie zoekt getuigen van beroving

17 november 2020 om 11:43 Misdaad

HOUTEN Politie Houten is op zoek naar getuigen van een beroving maandagavond. ,,Gisterenavond omstreeks 21.41 uur is op het Rijsbrugsepad een 15 jarig meisje beroofd van haar witte I-Phone XS. Zij kwam gereden uit de richting van de Edelhertakker.Zij werd op haar fiets achtervolgd door 2 jongens die ook op een fiets reden. Toen één van de jongens naast haar kwam rijden, griste hij de telefoon uit haar jaszak. De jongens zijn er vandoor gegaan in de richting van de Odijkseweg.”, aldus de politie op Facebook. 

Het signalement van de jongens is: 2 jongens met een blanke huidskleur, geschatte leeftijd 16-17 jaar oud. De jongens droegen dunne zwarte jassen met een capuchon mogelijk van het merk Northface. Beiden droegen een mondkapje. 1 van de jongens reed op een zwarte fiets. 

Getuigenoproep: Mocht u gisterenavond omstreeks 21.30 -21.45 uur iets gezien of gehoord hebben (het meisje heeft direct om hulp geroepen) op de Odijkseweg / Edelhertakker / Rijsbrugsepad  dan graag contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever uw tip anoniem willen doorgeven, dan kan dat via 0800-7000.

advertentie
advertentie