De handgemaakte kaarsenstandaards en Tapasplank van LEEV
De handgemaakte kaarsenstandaards en Tapasplank van LEEV Eva Molengraaf

Positive Thinking. En zo ontstond LEEV.

12 november 2020 om 09:50 Overig Deel je nieuws

In de moeilijke tijden van Corona hebben de Houtense ondernemers Els (moeder, 52) en Eva (dochter, 25) besloten hun energie te steken in een nieuw project LEEV. Vrijdagavond 13 november as. gaat de website www.studio-leev.nl live en zaterdag 21 november as. is de opening van de studio/showroom en kan men op afspraak een bezoek brengen aan LEEV, een online concept store met showroom.

Els & Eva zijn beiden werkzaam vanuit Houten als zelfstandig ondernemer en organiseren zij congressen en events, zowel nationaal als internationaal. Vanwege corona is deze periode anders dan anders. Beide kunnen ze niet stil zitten, vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn en willen positief blijven in deze moeilijke tijd waarin elke keer weer de plannen wijzigen in de eventbranche! Eva had al haar eigen kleding webshop en Els droomde vanaf haar 15e al van een eigen ruimte met leuke (zelfgemaakte) producten, met daarin ook de mogelijkheid tot het geven van (creatieve) workshops. Deze tijd grepen zij aan om hun droom werkelijkheid te laten worden naast hun organisatorische werkzaamheden. De naam LEEV ontstond door de letters van Els & Eva te mengen. Maar ook de betekenis van LEEV met een f geeft weer hoe zij in het leven staan. Zij weten als geen ander dat je moet genieten van het leven.  
Sommige producten zijn net even anders, die je wellicht niet snel in Houten kunt vinden. De producten zijn met veel enthousiasme en plezier zelfgemaakt. Soms van oude en soms van nieuwe materialen, om er nieuw leven in te blazen. Bij de eerste lockdown ging Els al knutselen en bracht zij de cadeautjes naar de Loericker Stee voor de bewoners en verzorgenden en maakte zij ‘knuffelkaarten’ voor de ouderen. Een klein positief gebaar.
Ook verkopen zij mooie babyartikelen, voor het nieuwe leven en producten waar je sfeer mee kunt creëren en cadeau te geven, om het leven te vieren (met anderen) en producten van bekenden die met hart & ziel hun product hebben gemaakt.

Sommige producten kunnen ook op maat worden gemaakt en gepersonaliseerd.

Els & Eva geven speciale aandacht aan hun klanten. Een mooi verpakt cadeau die zij op de fiets langsbrengen in Houten of per post versturen. 

Verwen jezelf. LEEV(F). Geniet! Krijg een lach op je gezicht omdat je het product ziet en bedenkt hoe leuk diegene aan wie je het geeft erop zal reageren. Geven is vaak leuker dan krijgen!

Wij willen positiviteit overbrengen en mensen inspireren en een leuk moment laten beleven.

advertentie
advertentie