Dieuwertje Blok deed haar oproep op het Sinterklaasjournaal van dinsdagavond
Dieuwertje Blok deed haar oproep op het Sinterklaasjournaal van dinsdagavond Irene van Valen

Burgemeester roept alle Houtense kinderen op een tekening voor de Sint te maken

11 november 2020 om 15:28 Maatschappelijk

HOUTEN Heb je gezien dat alle burgemeesters gisteravond het Sinterklaasjournaal belden? Ook onze burgemeester Gilbert Isabella belde. Hij kwam helaas niet door. Nadat Dieuwertje beloofde dat we allemaal Sinterklaas zullen zien, volgde haar oproep om allemaal een brief of tekening naar de burgemeester te sturen. Dat geldt ook voor alle kinderen in Houten.

Wij belden even onze eigen burgemeester Gilbert Isabella op. Hij hoorde al van een wethouder en van een vader dat hun kinderen opsprongen bij het idee dat zij een tekening mochten sturen. Daarom vraagt Isabella nu met klem aan alle andere kinderen in Houten, Schalkwijk, Tull en ‘t Waal en ‘t Goy flink te gaan tekenen en schrijven en lever daarna je kunstwerk in bij het gemeentehuis.

De burgemeester zal alle brieven en tekeningen zelf bekijken, want hij is heel nieuwsgierig naar alle mooie kunstwerken van onze Houtense kinderen en wat zij aan Sinterklaas geven. Dan maakt hij er een mooi postpakket van en stuurt het op naar het Sinterklaashuis, zodat Sinterklaas alle mooie tekeningen te zien krijgt. Het liefst had de burgemeester alle tekeningen persoonlijk opgehaald, maar daar is hij helaas te druk voor.

Isabella wenst alle kinderen veel succes en kijkt uit naar alle tekeningen. 

advertentie
advertentie