Theater Aan de Slinger
Theater Aan de Slinger To Sytsma

Inspiratiemiddag op 11 november: 65+ers maken Houten onvergetelijk

25 oktober 2020 om 15:50 Maatschappelijk

HOUTEN ,,65+ers maken Houten onvergetelijk, dat hebben we de afgelopen 2 jaar gezien bij het project Onvergetelijk Houten”, aldus Bea Nederhoff namens de gemeente Houten, van Houten & co en Aan de Slinger. ,,De kracht, creativiteit en ook kwetsbaarheid van Houtense 65+ers is inspirerend. En omdat deze groep in Houten steeds groter wordt, willen we graag onze kennis en ervaring met jullie delen. Zodat er steeds meer plekken komen waar zij hun creatieve ei kwijt kunnen.”

PROGRAMMA Centraal staan vragen als: sluit het culturele aanbod aan op de vraag van 65 plussers? Wat moet je wel en niet doen als je aanbod voor ouderen wilt aanbieden? Waarom is kunst- en cultuurparticipatie juist ook voor deze doelgroep belangrijk? Hoe zorg je dat je aanbod toekomstbestendig is? Het wordt een middag vol presentaties, ‘good practices’, ontmoeting en gesprekken.

PRAKTISCHE INFORMATIE & AANMELDEN Inloop is om 13.45 uur en het programma start om 14 en zal tot 15.30 uur duren en vindt plaats in Aan de Slinger, de Slinger 40 Houten. Deelname is gratis. In verband met de coronamaatregelen is er plaats maximaal 30 personen. Aanmelden kan bij cultuurmakelaar Bea Nederhoff via cultuurmakelaar@aandeslinger.nl. Graag maximaal 1 persoon per organisatie. 

advertentie
advertentie