Dorcas voedselactie

21 oktober 2020 om 12:27 lokaal Deel je nieuws

Voedselactie Dorcas

Doet u mee aan de Dorcas voedselactie? Vanwege het toenemend aantal corona-besmettingen in Nederland vindt de organisatie het niet veilig genoeg om producten in te zamelen in supermarkten en kerken. Voor het eerst in 25 jaar zal de organisatie in de landen zelf producten inkopen en daar verspreiden. Dorcas roept heel Nederland op om bij te dragen zodat er 25.000 pakketten kunnen worden uitgedeeld aan de allerarmsten in Albanië, Moldavië, Oekraïne en Roemenië.

Voor 15 euro kan Dorcas een voedzaam pakket samenstellen, inclusief handzeep. Dorcas ondersteunt met deze voedselpakketten de allerarmsten. Veel van hen leven teruggetrokken en in armoede. Ze staan er vaak alleen voor en komen, vanwege gezondheidsproblemen of ouderdom de deur niet meer uit. De ontvangers van een pakket worden zorgvuldig door lokale partnerorganisaties geselecteerd. De Dorcas partners weten welke mensen hulp nodig hebben.

Dorcas is een christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie en werkt in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De organisatie bestaat 40 jaar en richt zich op blijvende verandering in het leven van de allerarmsten.

U kunt geld geven via www.dorcasvoedselactie.nl of overmaken naar: NL04 RABO 0106 2500 00, t.n.v. Dorcas o.v.v. Voedselactie.

Wilt u meer informatie, kijk dan op dorcas.nl of stuur een mail naar dorcashouten@outlook.com.

advertentie
advertentie