RedLogic is door Computable benoemd tot beste ICT werkgever van het jaar
RedLogic is door Computable benoemd tot beste ICT werkgever van het jaar RedLogic

RedLogic ook dit jaar Beste ICT werkgever van Nederland

20 oktober 2020 om 12:09 Zakelijk

HOUTEN In 2020 is RedLogic nog steeds de populairste ict-werkgever, aldus de Career Guide van vakblad Computable. ,,Dit jaar prijkt RedLogic weer bovenaan de lijst en daar zijn wij nog steeds een beetje stil van.” 3129 werknemers van ICT bedrijven brachten dit jaar hun stem uit. En met een gemiddeld eindcijfer van 9,53 mag het Houtense IT-bedrijf zich, ook dit jaar, de ‘Beste ICT werkgever van Nederland’ noemen.


De cijfers van het onderzoek zijn afkomstig van de eigen medewerkers. Zij geven cijfers op 18 verschillende deelgebieden en van al deze gebieden stelt Computable een top 10 samen. Op de deelgebieden Scholingsmogelijkheden, Betrokkenheid bij de Werkgever én Overall Tevredenheid behaalt RedLogic de eerste positie. Het evenaren van deze prestatie is extra knap, volgens Computable, aangezien de toelatingseis strenger is dan vorig jaar. In 2019 lag de eis op acht respondenten, dit jaar zijn dat er tien. Bij RedLogic hebben uiteindelijk veertien medewerkers de vragenlijst ingevuld en beoordeeld met een 9,53 gemiddeld. Een resultaat waar RedLogic meer dan trots op mag zijn.

SLEUTELS TOT SUCCES Co-founder Alexander de Wit: ,,Vereerd en enorm trots ben ik met dit resultaat. En dit voor het tweede jaar op rij, ben er wat stil van. We leven bij RedLogic vanuit de kernwaarden professioneel werken, kwaliteit leveren, jezelf en je collega’s ontwikkelen en fun! De hoge uitkomsten van het onderzoek laten zien dat dit ook zo wordt ervaren.” Met name jezelf en anderen kunnen ontwikkelen is cruciaal voor goed werkgeverschap. RedLogic investeert continu en ongelimiteerd in opleidingen. ,,Investeren in kennisontwikkeling is voor ons van levensbelang. Doen we dat niet, dan verliezen we aan relevantie.”

REDLOGIC RedLogic ontzorgt organisaties op het gebied van IT-infrastructuur in het algemeen en VMware in het bijzonder. Vanuit het kantoor in Houten biedt RedLogic sinds 2012 consultancy, projecten en 24x7 managed services aan bij klanten in binnen- en buitenland. De 20 RedLogic consultants zijn stuk voor stuk hoog opgeleide VMware professionals met een passie voor IT-infrastructuren. Dit wordt onderschreven door de drie Master Services Competencies voor Datacenter Virtualisatie, Netwerk Virtualisatie en VMware Cloud on AWS die VMware aan RedLogic heeft toegekend.


KENNISHUIS De opleidingsinspanningen leveren hooggekwalificeerde mensen op. Essentieel voor een IT-dienstverlener dat kennis verkoopt. Voornamelijk op het gebied van VMware acteert RedLogic op het hoogste kennis- en competentieniveau. VMware waardeert dit met een Principal Partner status en mede door deze partnership mag RedLogic de meest complexe en uitdagende projecten uitvoeren. En aangezien de professionals wel van een uitdaging houden, brengt dit weer tevreden medewerkers.

Meer weten over RedLogic, kijk dan op: www.redlogic.nl, werkenbijredlogic.nl en/of blog.redlogic.nl

advertentie
advertentie