Afbeelding
Levenslinguistiek

Schrijfexpeditie; ontdekkingsreis met pen en papier

8 oktober 2020 om 12:15 Mensen

HOUTEN Het leuke van reizen is dat je nieuwe plekken ontdekt, even tot rust komt en weer inspiratie opdoet om verder te kunnen. Erop uit trekken naar verre oorden, gaat in deze tijd niet zo makkelijk. Maar gelukkig is het ook mogelijk om een ontdekkingsreis met pen en papier maken. Dat kan met de Schrijfexpeditie van Bureau voor levenslinguïstiek. Woorden zoeken, zin vinden. Dat is het motto van Bureau voor levenslinguïstiek en dat is ook waar het in deze Schrijfexpeditie om gaat.

KORTE TRIPJES DOOR JOUW LEVENSLOOP De Schrijfexpeditie is losjes geïnspireerd op Eten, bidden, beminnen. Misschien ken je de film of heb je het boek gelezen? Hierin gaat een succesvol schrijfster op reis, op zoek naar evenwicht en geluk. Gelukkig hoef je niet zo ver of zo lang te reizen om tot bruikbare inzichten over jezelf te komen. Tijdens de Schrijfexpeditie maken we in vier bijeenkomsten, in een kleine groepje, korte tripjes door jouw levensloop. Kriskras door de tijd staan we steeds even stil bij momenten die jou iets te zeggen hebben en passen bij de thema’s uit het boek. 

GA JE MEE?Je hoeft niet goed te kunnen schrijven om deel te nemen aan de Schrijfexpeditie. Het gaat namelijk niet om mooi of literair schrijven. Elk verhaal, elke herinnering is goed zoals deze uit jouw pen vloeit. Het (vrijwillig) voorlezen en luisteren naar de verhalen in het groepje is net zo belangrijk als het schrijven zelf.

De Schrijfexpeditie wordt gegeven op vier woensdagochtenden: op 28 oktober, 4, 11 en 18 november, van 9:30 uur tot 12 uur in Theater Aan de Slinger Houten. Neem een kijkje op www.levenslinguistiek.nl. Voor informatie en aanmelding: info@levenslinguistiek.nl.

advertentie
advertentie