Bas Polman en Noor de Wit van Must Have Flowers
Bas Polman en Noor de Wit van Must Have Flowers Claudia Verbree
advertorial

Feestelijke heropening Must Have Flowers

7 oktober 2020 om 11:15 Zakelijk

HOUTEN Must Have Flowers heropent haar deuren in het weekend van 9 ,10 en 11 oktober. Naast het huidige assortiment met prachtige bloemen en planten, kun je straks terecht voor alle must haves op het gebied van wonen en interieur. Meubels, vloerkleden, woonkussens, vazen en accessoires. Alles wat je nodig hebt om je interieur een boost te geven volgens de laatste trends voor het najaar.

Noor de Wit startte Must Have Flowers op een beperkt aantal vierkante meters in de entree voor de Praxis. Stukje bij beetje kwamen daar meer meters bij. Inmiddels is ze samen met haar partner Bas Polman en het team van Must Have Flowers bijna gereed voor de opening van uniek concept in Houten: bloemen, planten en interieur in één. ,,Ik heb een passie voor bloemen. Iedere dag weer word ik daar blij van”, aldus een enthousiaste Noor.

STYLINGADVIES De creativiteit van Noor reikt verder dan alleen bloemen en planten. Bedrijven en particulieren kunnen voor styling- en kleuradvies bij Noor en haar team terecht. Steeds meer bedrijven uit Houten en omgeving vinden hun weg naar Must Have Flowers. Niet alleen voor de inrichting van bijvoorbeeld showrooms en recepties, maar ook voor beplanting, bloemwerk op maat en relatiegeschenken.

ROUW EN TROUW Dat je bij Must Have Flowers terecht kunt voor rouw- en trouwboeketten weet nog niet iedereen. Sinds kort zijn ze aangesloten bij het landelijk netwerk Wishflowers, een landelijke platform voor uitvaartbloemen geleverd door regionale bloemisten. Rouwwerk is één van de specialiteiten van Must Have Flowers. Noor: ,,Het kiezen van een rouwboeket of arrangement is heel persoonlijk en zegt vaak iets over degene die is overleden of de band die je samen hebt. We denken graag met je mee”.

WIN MOOIE PRIJZEN Vanaf donderdag 24 september kan iedereen meedoen met de trekking die plaatsvindt in het openingsweekend. Meedoen is eenvoudig. Door je naam en telefoonnummer te noteren achter te laten in de speciale ton, ding je mee voor geweldige prijzen. De hoofdprijs is een shoptegoed van maar liefst €250,-. De andere prijzen zijn: een 10-rittenkaart voor een plukboeket ter waarde van €15,- per keer. Er wordt twee keer een Strelitziaplant verloot ter waarde van €85,-. Of je wint één van de vijf boeketten met vaas met een waarde van €50,-. Tot slot maak je kans op één van de tien Ted Sparks mini candle giftsets ter waarde van €19,95.

Must Have Flowers
De Maat 1 (naast de Praxis)
3991AN HOUTEN

advertentie
advertentie